Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντατερματικό διανομής δύναμης

Υγρή μονάδα τηλεμετρίας απόδειξης μακρινή, ηλεκτρική μονάδα τροφοδοτών ελεγκτών διακοπτών HV

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

Υγρή μονάδα τηλεμετρίας απόδειξης μακρινή, ηλεκτρική μονάδα τροφοδοτών ελεγκτών διακοπτών HV

Damp Proof Remote Telemetry Unit , HV Switch Controller Electric Feeder Unit
Damp Proof Remote Telemetry Unit , HV Switch Controller Electric Feeder Unit Damp Proof Remote Telemetry Unit , HV Switch Controller Electric Feeder Unit

Μεγάλες Εικόνας :  Υγρή μονάδα τηλεμετρίας απόδειξης μακρινή, ηλεκτρική μονάδα τροφοδοτών ελεγκτών διακοπτών HV Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Πεκίνο, Κίνα
Μάρκα: Tianyihongda
Πιστοποίηση: type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-FTU8

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set (3pcs)
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σετ ανά μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
rrentLatching $cu: 0.010-10*In Αρχική αξία για την μεγάλος-τρέχουσα σύρτης-επάνω προστασία O->I μετατροπή: ON/OFF Εισάγετε ή έξοδος της reclosing λειτουργίας μηδέν-ακολουθίας, ΕΠΑΝΩ όπως εισάγει, ΜΑΚΡΙΑ ως έ
O->I1 χρόνος: 0.30-600.00S διάστημα single-shot O->I ανταπεργία: 0-2 0: ΑΠΟ 1: Μετά από την επιτάχυνση 2: Επιταχύνετε
Καθυστέρηση ανταπεργίας: 0.00-600.00S μετα χρόνος επιτάχυνσης Μετατροπή IN>Amp: 0-2 0: ΑΠΟ, 1Alarm, 2: Θέση σε λειτουργία
Υψηλό φως:

feeder remote terminal unit

,

dsp digital signal processor

νέα συσκευή ελέγχου διακοπτών HV που εξοπλίζεται με το ευρύ φάσμα της προσαρμογής και στεγανή

 

Η περίπτωση αυτής της συσκευής είναι ανοξείδωτο με την ψεκασμένη σκόνη. Είναι όμορφο και έχει την ικανοποιητική ακαμψία και την άριστη αντιοξειδωτική απόδοση. Η ακόλουθη εικόνα είναι η γενικά δομή και το σχεδιάγραμμα της συσκευής.

επιδιόρθωση ενώπιον της εγκατάστασης

Επειδή οι θέσεις και οι μέθοδοι εγκαταστάσεων είναι διαφορετικές, οι χρήστες θα προετοιμάσουν τις συναρμολογήσεις εγκαταστάσεων από μόνοι τους ενώπιον της εγκατάστασης σύμφωνα με τα μεγέθη να τοποθετήσουν τις τρύπες και τις μεθόδους εγκαταστάσεων.

Σημείωση: Παρακαλώ αναφερθείτε στο σχέδιο διάστασης εγκαταστάσεων που συνδέεται με αυτό το εγχειρίδιο για τα λεπτομερή μεγέθη να τοποθετήσει τις τρύπες και τις μεθόδους εγκαταστάσεων.

Καθορισμός της ανώτερης ράβδου

Την εξωτερική πόρτα η συσκευή θα κλείσουν καθορίζοντας την ανώτερη ράβδο. Σιγουρευτείτε για να αποτρέψετε την περίπτωση από τον αντίκτυπο και τη σύγκρουση των εξωτερικών δυνάμεων. Η εγκατάσταση θα είναι ασφαλής και αξιόπιστη.

ν: “ναι” πηγή-οικογένεια: “TIMES NEW ROMAN” πηγή-μέγεθος: 10.5000pt mso-πηγή-kerning: 1.0000pt » >

Σημείωση: Παρακαλώ αναφερθείτε στο σχέδιο διάστασης εγκαταστάσεων που συνδέεται με αυτό το εγχειρίδιο για τα λεπτομερή μεγέθη να τοποθετήσει τις τρύπες και τις μεθόδους εγκαταστάσεων.

Η συσκευή έχει τις ισχυρές χωρητικότητες ολοκλήρωσης και επέκτασης. Όχι μόνο ικανοποιεί τις λειτουργικές απαιτήσεις της τρέχουσας αυτοματοποίησης δικτύων διανομής, αλλά και παρέχει το ικανοποιητικό διάστημα επέκτασης για την περαιτέρω βελτίωση και την αναβάθμιση. Καυχάται των ακόλουθων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων:

Αξιόπιστη και σταθερή λειτουργία

Η συσκευή κληρονομεί την πλούσιες Ε&Α και onsite την εμπειρία λειτουργίας της επιχείρησής μας στις συσκευές προστασίας ηλεκτρονόμων, τις συσκευές μέτρησης και ελέγχου, τις συσκευές επικοινωνίας και την αυτοματοποίηση δικτύων διανομής. Πολλές σχετικές πτυχές λαμβάνονται υπόψη και οι διάφορες τεχνικές μέθοδοι υιοθετούνται. Οι φοβεροί λειτουργούντες όροι για τη συσκευή λαμβάνονται υπόψη πλήρως στο σχέδιο. Η συσκευή χαρακτηρίζει την άριστη ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα, τη χαμηλής ισχύος κατανάλωση και ένα ευρύ φάσμα της λειτουργούσας θερμοκρασίας. Είναι προστατευόμενο από τους κραδασμούς, moisture-proof, αστραπή-απόδειξη και της μεγάλων αξιοπιστίας και της σταθερότητας

Επαρκείς και πρακτικές λειτουργίες

Καυχάται όλων των λειτουργιών που απαιτούνται για την παρούσα προστασία ηλεκτρονόμων και μπορεί να πραγματοποιήσει το on/off συνδυασμό σύμφωνα με τις πρακτικές απαιτήσεις. Μπορεί να εκπληρώσει τις «τέσσερις-μακρινές» (μακρινή σηματοδότηση, μακρινή δοσολογία, τηλεχειρισμός και μακρινή ρύθμιση) λειτουργίες μέσω των τοπικών τμηματικών λιμένων και να πραγματοποιήσει τη λειτουργία μακρινής επικοινωνίας από τους διαφορετικούς προαιρετικούς τρόπους επικοινωνίας.

Εύκολος να επεκταθεί

Οι πλατφόρμες υλικού και λογισμικού της συσκευής σχεδιάζονται για να εξοπλιστούν με το ενοποιημένο περιθώριο διεπαφών και επέκτασης για να διευκολύνουν τη μελλοντική αναβάθμιση επέκτασης και τεχνολογίας, προκειμένου να εγγυηθεί μια μακρύτερη ζωή υπηρεσιών της συσκευής.

Εύκολος στη συντήρηση

Μπορεί να κάνει την αυτοδιάγνωση και την μόνος-αποκατάσταση δεδομένου ότι είναι εξοπλισμένο με τη large-capacity αμετάβλητη μνήμη που μπορεί να διατηρήσει ένα λεπτομερές ιστορικό αρχείο και δεν θα προκαλέσει την απώλεια στοιχείων ακόμη και κάτω από τη διακοπή ρεύματος. Η διεπαφή της είναι εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη δεδομένου ότι υιοθετεί τη διεπαφή επίδειξης LCD όπου οι πληροφορίες επιδεικνύονται στις πολυστρωματικές επιλογές στα κινέζικα.

Αποθήκευση ημερομηνίας

Είναι εξοπλισμένο με τη large-capacity αμετάβλητη μνήμη που δεν θα προκαλέσει την απώλεια στοιχείων ακόμη και κάτω από τη διακοπή ρεύματος και μπορεί να διατηρήσει ένα λεπτομερές ιστορικό αρχείο.

Ατμοσφαιρική πίεση: 66kPa~108kPa.

Λειτουργικό περιβάλλον: κανένα εκρηκτικό και εύφλεκτο υλικό, καμία αέρας ή αγώγιμη σκόνη που θα βλάψουν τη μόνωση και δεν θα προκαλέσουν τη διάβρωση μετάλλων, καμία σοβαρή φόρμα και καμία αυστηρή πηγή δόνησης, με τα μέτρα για να υπερασπίσουν ενάντια στη βροχή, το χιόνι, τον αέρα, την άμμο, τη σκόνη και τη στατική ηλεκτρική ενέργεια.

Υγρή μονάδα τηλεμετρίας απόδειξης μακρινή, ηλεκτρική μονάδα τροφοδοτών ελεγκτών διακοπτών HV 0

Απομακρυσμένη περιοχή δοσολογίας: Είναι στο δικαίωμα της κύριας διεπαφής, που δείχνει τα μακρινά μετρώντας στοιχεία συλλεχθε'ντα αυτήν την περίοδο. Ο πίνακας για τα μακρινά μετρώντας σύμβολα είναι ο ακόλουθος:

Σύμβολο Αντιπροσώπευση της μακρινής σηματοδότησης Σύμβολο Αντιπροσώπευση της μακρινής σηματοδότησης Σύμβολο Αντιπροσώπευση της μακρινής σηματοδότησης Σύμβολο Αντιπροσώπευση της μακρινής σηματοδότησης
Ia Ρεύμα της φάσης Α UA Τάση της φάσης Α Ι Τρέχων    
Ib Ρεύμα της φάσης Β Ub Τάση της φάσης Β Χ Συχνότητα    
Ολοκληρωμένο κύκλωμα Ρεύμα της φάσης Γ Uc Τάση της φάσης Γ Π Ενεργός    

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: angel

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς