Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων

Ασύρματο δημόσιο δίκτυο που ελέγχει τον οπτικό δείκτη ελαττωμάτων, 3 - 110KV ζουν μακρινά δείκτης γραμμών 

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

Ασύρματο δημόσιο δίκτυο που ελέγχει τον οπτικό δείκτη ελαττωμάτων, 3 - 110KV ζουν μακρινά δείκτης γραμμών 

Wireless Public Network Monitoring Visual Fault Indicator , 3 - 110KV Remotely Live Line Indicator 
Wireless Public Network Monitoring Visual Fault Indicator , 3 - 110KV Remotely Live Line Indicator  Wireless Public Network Monitoring Visual Fault Indicator , 3 - 110KV Remotely Live Line Indicator 

Μεγάλες Εικόνας :  Ασύρματο δημόσιο δίκτυο που ελέγχει τον οπτικό δείκτη ελαττωμάτων, 3 - 110KV ζουν μακρινά δείκτης γραμμών  Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα, Πεκίνο
Μάρκα: TYHD
Πιστοποίηση: type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-AI110

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 σετ / Μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
ένδειξη ελαττωμάτων: βραχυκύκλωμα και ένδειξη γήινων ελαττωμάτων Συναγερμός ελαττωμάτων: διαβιβασθείς μακρινά
μόνιμο ελάττωμα: αυτόματα επαναρυθμισμένος μετά από τη δύναμη αποκαταστήστε παροδικό ελάττωμα: αυτόματα επαναρυθμισμένος
Ανίχνευση: Αντι -αντι-misalarm για το κύμα φορτίων Συναγερμός: αποφύγετε μετατροπή-στο εσπευσμένο ρεύμα
Υψηλό φως:

cable fault indicator

,

wiring fault detector

Συνοπτική εισαγωγή

Το tyhd-AI 110 απευθύνεται στο εναέριο ηλεκτροφόρο καλώδιο 3-110kv, είναι ένα είδος ανακοινώσιμου έξυπνου δείκτη ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων, εφαρμόζεται σε 110kV που η εναέρια γραμμή, είναι μια συσκευή για να δείξει το ρεύμα ελαττωμάτων γραμμών. Αυτό το σύστημα αποτελείται από δύο μέρη, κάποιος συλλέγει τη μονάδα και άλλη είναι τρέχοντας πραγματικός χρόνος θέσης γραμμών οργάνων ελέγχου μονάδων συλλογής unit.gathering. Όταν το ελάττωμα συνέβη, η μονάδα συλλογής μπορεί γρήγορα να εντοπίσει την περιοχή βραχυκυκλώματος φάση-φάσης, το σημείο ρηγμάτων και ελαττωμάτων μπορεί να κριθεί γρήγορα και accurately.in το μεταξύ, το κόκκινο στροφής σημαιών συναγερμών και να εμφανιστεί φακός και το σήμα ελαττωμάτων επίσης διαβιβάζεται στη μονάδα συλλογής. Μετά από να λάβει το σήμα από τη συλλογή της μονάδας, η μονάδα συλλογής στέλνει τα λαμβανόμενα στοιχεία στον κύριο σταθμό ελέγχου μέσω της ασύρματης επικοινωνίας (GPRS/CDMA κ.λπ.)

Το λογισμικό ελέγχου κύριων σταθμών αναλύει τη λαμβανόμενη τοπολογία στοιχείων και δικτύων, κατόπιν για να επιβεβαιώσει τη θέση ελαττωμάτων και να εμφανιστεί ευδιάκριτο και οπτικό σήμα συναγερμών, στο μεταξύ, ο κύριος σταθμός στέλνει τις αναλυθείσες πληροφορίες ελαττωμάτων στο κινητό τηλέφωνο του χειριστή και τα βοηθά για να βρεί το σημείο ελαττωμάτων γρήγορα, μειώνει τη δύναμη-μακριά διάρκεια και βελτιώνει την αξιοπιστία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Σημείωση: η συλλογή της μονάδας ονομάζεται το δείκτη ελαττωμάτων και η μονάδα συλλογής είναι DTU αρχικά.

      

II.principle οδηγία

1. αρχή εφαρμογής

Η μονάδα συλλογής του δείκτη ελαττωμάτων χρησιμοποιεί την πιάνοντας δομή και τη σπείρα για να εγκαταστήσει το σήμα τρεχόντων και ηλεκτρικών τομέων γραμμών, αυτά τα σήματα μαζεύονται και εξετασμένος μέσω της χαμηλής ισχύος κατανάλωσης single-chip και τελειώνουν την τρέχουσα ανίχνευση calculation&short-κυκλωμάτων φορτίων γραμμών και πραγματοποιούν την κοντός-απόσταση που η ασύρματη επικοινωνία μέσω της εσωτερικός-εξοπλισμένης ασύρματης ενότητας με τη χαμηλής ισχύος κατανάλωση, κατόπιν στέλνει τα σήματα στη μονάδα συλλογής.

Κατά συλλογή τη μονάδα ανιχνεύει ότι το ρεύμα γραμμών είναι αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά βραχυκυκλώματος, διαβιβάζει αμέσως τις πληροφορίες ελαττωμάτων στη μονάδα συλλογής εδώ κοντά μέσω της ασύρματης ενότητας, στο μεταξύ, ο συναγερμός εμφανίζεται στα μέσα της κόκκινης σημαίας και ο φακός, η μονάδα συλλογής λαμβάνει κάθε είδος πραγματικού χρόνου σημάτων έπειτα τους διαβιβάζει στην πλατφόρμα ελέγχου κύριων σταθμών μέσω της μακρινής ασύρματης επικοινωνίας, ο κύριος σταθμός θα ολοκληρώσει την κρίση ανάλυσης και ελαττωμάτων στοιχείων.

Η αρχή εφαρμογής συσκευών είναι όπως μετά από το διάγραμμα:

Ασύρματο δημόσιο δίκτυο που ελέγχει τον οπτικό δείκτη ελαττωμάτων, 3 - 110KV ζουν μακρινά δείκτης γραμμών  0

2. αρχή ανίχνευσης ελαττωμάτων:

Tyhd-AI/110 ο υπερυψωμένος δείκτης ελαττωμάτων μετάδοσης γραμμών μακρινός αποτελείται από τη συλλογή της μονάδας και της μονάδας συλλογής. συλλέγοντας τις μονάδες ολοκληρώστε την κρίση του βραχυκυκλώματος και του τοπικού συναγερμού η μονάδα συλλογής ολοκληρώνει τα σήματα ελαττωμάτων και τη μετάδοση στοιχείων.

2.1 βραχυκυκλώστε την αρχή ανίχνευσης:

Η ανίχνευση βραχυκυκλώματος υιοθετεί φορτίων την τρέχουσα μέθοδο αλλαγών μόνος-προσαρμογής ευφυή ξαφνική. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του βραχυκυκλώματος, κρίνει το ελάττωμα μέσω της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγικής μεθόδου για να ανιχνεύσει το ξαφνικό αλλαγμένο ρεύμα στη γραμμή και η ξαφνική αλλαγμένη τρέχουσα διάρκεια, αυτό είναι ένα είδος συσκευής ανίχνευσης ελαττωμάτων που προσαρμόζεται αυτόματα στις τρέχουσες αλλαγές φορτίων και μόνο σχετικός με το τρέχον τμήμα βραχυκυκλώματος. Η αρχή ανίχνευσης βραχυκυκλώματος είναι ότι το ρεύμα γραμμών θα αλλάξει ως ακόλουθο διάγραμμα όταν συμβαίνει το ελάττωμα

 • Από τρέχον ξαφνικό τρεξίματος που αλλάζουν στο ρεύμα ελαττωμάτων, δηλ., υπάρχει μια θετική αλλαγή △I. 
 • Ασύρματο δημόσιο δίκτυο που ελέγχει τον οπτικό δείκτη ελαττωμάτων, 3 - 110KV ζουν μακρινά δείκτης γραμμών  1
 •   κριτήρια κρίσης βραχυκυκλώματος δεικτών ελαττωμάτων
 •  
 • Η τρέχουσα προστατευτική συσκευή του προς τα πάνω διακόπτη θα οδηγήσει το διακόπτη προκαλούμενο ή το καλώδιο θρυαλλίδων λιώνεται έξω, η υπάρχουσα διάρκεια ρευμάτων ελαττωμάτων της είναι η διάρκεια εκκαθάρισης ρευμάτων ελαττωμάτων του διακόπτη (=protective συσκευών συναγερμών time+switch χρόνος αποτυχίας τόξων συναγερμών time+fault τρέχων), ή χρόνος λιωσίματος της θρυαλλίδας που αποκόπτει.
 • (3) η γραμμή τροφοδοτείται μακριά, το ρεύμα και η τάση γραμμών μειώνονται σε μηδέν.

  Σύμφωνα με αυτό το χαρακτηριστικό, τα κριτήρια ανίχνευσης βραχυκυκλώματος του δείκτη ελαττωμάτων βραχυκυκλώματος μόνος-προσαρμογής μπορούν να συνοψιστούν όπως επόμενα

  (1) △IF>Iset

  (2) T1<△T<T2

  (3) IH=0, UH=0

  Στα ανωτέρω, △IF είναι τμήμα ρευμάτων ελαττωμάτων ή η τρέχουσα μεταβλητή ποσότητα, Iset είναι εσωτερική προκαθορισμένη αξία, υπάρχει μια μικρή διαφορά γιατί ο διαφορετικός τύπος δείκτη που εγκαθίσταται σε διαφορετικό site.△T είναι μόνιμος χρόνος ελαττωμάτων, τα T1, T2 είναι εσωτερική προκαθορισμένη αξία, καθορίζεται από την προστασία του συστήματος και την απόδοση διακοπτών Το T1 είναι ο γρηγορότερος χρόνος ότι το ελάττωμα καθαρίζεται, το T2 είναι η πιό πιθανή πιό μακροχρόνια διάρκεια που απαιτείται για την εκκαθάριση ελαττωμάτων, IH, UH είναι τρέχουσα και αξία τάσης αφότου μπορεί να περιγραφεί fault.the επάνω από τα κριτήρια κρίσης όπως: όταν το ρεύμα γραμμών παίρνει μια θετική ξαφνική αλλαγή, η αλλαγμένη ποσότητά της είναι επάνω από μια ορισμένη θέτοντας αξία, κατόπιν το ρεύμα και η τάση που μειώνονται σε μηδέν σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατόπιν το ρεύμα γραμμών κρίνεται ως ρεύμα ελαττωμάτων. Προφανώς, συσχετίζεται μόνο με το τρέχον τμήμα βραχυκυκλώματος όταν συμβαίνει το ελάττωμα και δεν υπάρχει άμεση σχέση με την τρέχουσα αξία γραμμών στην κανονική θέση εργασίας. Έτσι είναι μια συσκευή ανίχνευσης ελαττωμάτων που μπορεί να προσαρμοστεί στις τρέχουσες αλλαγές φορτίων. Τα κριτήρια κρίσης του είναι συγκριτικά πλήρη και μπορούν κατά ένα μεγάλο μέρος να μειώσουν τη δυνατότητα του ΠΣΔ-συναγερμού.

 • Λειτουργίες

  1. συλλογή της εισαγωγής μονάδων

 • ένδειξη ελαττωμάτων:
 • βραχυκυκλώστε και ένδειξη γήινων ελαττωμάτων: όταν το βραχυκύκλωμα ή το γήινο ελάττωμα συνέβη, η μονάδα συλλογής στη correspoding φάση της περιοχής ρηγμάτων ανιχνεύει το ελάττωμα και στέλνει την ένδειξη συναγερμών.
 • Ο συναγερμός ελαττωμάτων διαβιβάζεται μακρινά: οι πληροφορίες συναγερμών ελαττωμάτων είναι στους τρόπους ασύρματης επικοινωνίας.
 • ευφυής αναστοιχειοθέτηση:
  • μόνιμο ελάττωμα: αυτόματα επαναρυθμισμένος μετά από τη δύναμη αποκαταστήστε σε έναν πολύ λίγος χρόνο
  • παροδικό ελάττωμα: αυτόματα επαναρυθμισμένος, ο χρόνος αναστοιχειοθέτησης μπορεί να διαμορφωθεί ως 4,8,12,24 ώρες πριν από την παράδοση.
 • Αντι -αντι-misalarm για το κύμα φορτίων: στη θέση του κύματος μη-ελαττωμάτων για το ρεύμα γραμμών, η μονάδα συλλογής συναγερμός ΠΣΔ το ελάττωμα.
 • Αυτόματα αποφύγετε μετατροπή-στο εσπευσμένο ρεύμα: όταν η γραμμή τροφοδοτεί το διακόπτη (ή), η μονάδα συλλογής εγκατέστησε αυτήν την γραμμή μπορεί να δραπετεύσει εσπευσμένους τον τρέχοντα και όχι τον ΠΣΔ-συναγερμό.
 • recloser ελάχιστος χρόνος αναγνώρισης:
  • η μονάδα συλλογής μπορεί να αναγνωρίσει το παροδικό ελάττωμα διάρκειας recloser 0,2 δευτερολέπτων και μπορεί να ανησυχήσει ακριβώς.
  • Η μονάδα συλλογής που εγκαθίσταται στον κλάδο μη-ελαττωμάτων ΠΣΔ-συναγερμός όταν εσπευσμένο ρεύμα αίσθησης recloser μετά από να δοκιμάσει 0,2 δευτερόλεπτα της διακοπής ρεύματος διαστήματος recloser.
 • Ζήστε εγκαθιστά και αποεγκαθιστά: η μονάδα συλλογής για το overheadline μπορεί να εγκατασταθεί και αποεγκατεστημένος ζωηρά, στη διάρκεια της λειτουργίας, ΠΣΔ-συναγερμός.
 •  εισαγωγή μονάδων συλλογής

 • ραδιόφωνο που λαμβάνει τα στοιχεία: Λαμβάνοντας τα σήματα σημείου ελαττωμάτων που διαβιβάζονται από τη συλλογή της μονάδας μέσω του ασύρματου δικτύου κοντός-απόστασης.
 • Μακρινά ασύρματο δημόσιο δίκτυο που στέλνει: Μέσω GSM/GPRS στα μέσα του εναλλάσσομαι τρόπου που στέλνει τα siganls της θέσης εργασίας, που συλλέγουν τη θέση μονάδων, το ελάττωμα οι πληροφορίες στον κύριο σταθμό και σιγουρεύονται ότι η τρέχοντας θέση γραμμών διαβιβάζεται σοβαρά.
 • Ανεφοδιασμός πολυ-δύναμης υποστήριξης: η ρύθμιση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι εύκαμπτη. rugular που εξοπλίζεται ηλιακό πλαίσιο είναι. η μονοφασική δύναμη που παίρνει PT μπορεί επίσης να εξοπλιστεί.
 • εύκαμπτη εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που εξοπλίζεται: 5AH/8AH/12AHFlexible εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που εξοπλίζεται: χρησιμοποιώντας τον τρόπο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ηλιακών πλαισίων, που εξοπλίζεται με το ελεύθερος-maintanance της μπαταρίας 5AH/8AH/12AH storange και του έξοχου πυκνωτή, η μπαταρία αποθήκευσης μπορεί να κρατήσει τη μονάδα συλλογής συνεχώς σε 30 ημέρες στον όρο της μπαταρίας πλήρως Επίσης υιοθετεί στον τρόπο ανεφοδιασμού PT, που εξοπλίζεται με 40F τον έξοχο πυκνωτή και σιγουρεύεται ότι τα στοιχεία μπορούν να φορτωθούν σοβαρά μετά από τη δύναμη μακριά. Σημείωση: Για το σύστημα 110KV, το ηλιακό πλαίσιο συστήνεται.
 • η επικοινωνία είναι chooseable: Iec60870-5-101 ή 104 μπορούν να είναι chooseable για να συνδέσουν το σύστημα συσκευών ή scada τρίτων για να φορτώσουν το ελάττωμα και να φορτώσουν τις τρέχουσες πληροφορίες.
 • μακρινή βελτίωση: η αναβάθμιση προγράμματος λογισμικού μακρινά υποστηρίζεται.
 • εύκολη συντήρηση: Οι παράμετροι μπορούν να διαμορφωθούν εύκολα από την ασύρματη συσκευή ρύθμισης και να κάνουν το maintanance αναβάθμισης.
 • Τα γεγονότα καταγράφουν: 1000 κομμάτια των γεγονότων μπορούν να είναι καταγραμμένο μέγιστο και μπορούν να παρέχουν την άφθονη υποστήριξη στοιχείων για την ανάλυση ελαττωμάτων συστημάτων.
 • Το Hearbeat μπορεί ΝΕ που διαμορφώνεται: κάθε είδος πληροφοριών στη θέση εργασίας μπορεί να διαβιβαστεί στον κύριο σταθμό regularyly, ο διαβιβάζοντας χρόνος μπορεί να μόνος-καθοριστεί.
 • Χρονομετρήστε το συγχρονισμό και το συγχρονισμό: υποστηρίξτε τα protocals λογισμικού κύριων σταθμών ή ο δορυφόρος Beidou, λειτουργία συγχρονισμού ρολογιών ΠΣΤ, το λάθος ρολογιών μονάδων συλλογής είναι λιγότερο από 1s.
 • 1. Κύριες τεχνικές απόδοση και παράμετροι

  3.1 συλλογή της μονάδας

 • ακρίβεια κρίσης βραχυκυκλώματος σπάνια: 100%
 • τρέχων ελάχιστος μόνιμος χρόνος συναγερμών βραχυκυκλώματος recogizable: μεταξύ 20ms~40ms
 • λάθος συναγερμών: συναγερμός βραχυκυκλώματος που αρχίζει error≦±10%,
 • wilrless απόσταση επικοινωνίας: ≤20 μετρητές
 • Μέση κατανάλωση ισχύος: <30μA
 • Τρέχοντας ζωή: να τρέξει συνεχώς 10 έτη
 • καθαρό βάρος: ≤0.5kg
 • βαθμός προστασίας: IP68
 •  

  3.2 μονάδα συλλογής

 • εκτιμημένη τάση εργασίας: Συνεχές ρεύμα 6V/DC 12V
 • αριθμοί σύνδεσης για τη συλλογή των μονάδων: 9 PC της συλλογής των μονάδων
 • accuaracy συγχρονισμού: ≤1s/24h
 • μέσος χρόνος μη-ελαττωμάτων (MTBF): >70000 ώρες
 • ενότητα επικοινωνίας που εξοπλίζεται: 4G/3G/2G
 • ικανότητα ηλιακών πλαισίων: ≧12W (που εξοπλίζονται από τα τοπικά πρότυπα)
 • εφεδρική ικανότητα μπαταριών: ≧12AH (που εξοπλίζεται από τα τοπικά πρότυπα)
 • Βαθμός προστασίας: IP65
 • μέγεθος και διάσταση: height×width×thickness=388mm×366mm×368mm
 • βάρος: <5Kg
 • τρόπος installtion: σταθεροποίηση στεφανών
 • Insatallation

   

  a) Με την εγκατάσταση του υποστηρίγματος που εγκαθίσταται στα καυτά ραβδιά, βίδα που αποσυνδέουν το καρύδι φύλλων για να αφήσει το φύλλο που αποσύρεται πλήρως στο εσωτερικό της στήλης (δηλ.: προσπαθήστε να σφίγξετε τις πλευρές, αφήνοντας αρκετό χώρο ώστε να μη εμποδιστεί ο δείκτης κατά τον εγκατάσταση).

  β) βάλτε το δείκτη στο υποστήριγμα, και κάνετε τη συσκευή άνοιξη στο γάντζο με το ελατήριο δεικτών, και περιστραφείτε τη συσκευή άνοιξη κάτω σταθερά μέχρι τργμένο μπορεί να γαντζώσει retractor θέσης δεικτών άνοιξη, κατόπιν γάντζος το ελατήριο με retractor και το τράβηγμα τ που αναπηδά τη συσκευή έξω. Και χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο στην άλλη πλευρά του ίδιου τέλους του ελατηρίου δεικτών για να γαντζώσετε retractors.

  c) Ευθυγραμμίζοντας τις εναέριες γραμμές που ωθούνται επάνω και διά στην πίεση των εναέριων γραμμών τα ελατήρια δεικτών είναι διαζευγμένα από το retractor ελατήριο και οι εναέριες γραμμές σταθερά.

 • αφαίρεση

  α) εγκαταστήστε το υποστήριγμα στα καυτά ραβδιά, και αφήστε το γάντζο εξωτερικά ανοικτό, και η βίδα που αποσυνδέει το καρύδι φύλλων για να αφήσει το φύλλο έκλινε από τη στήλη. Είναι καλύτερο έκανε τις βίδες και στις δύο πλευρές του φύλλου αποσύνδεσης αφήνοντας την πόρπη 4-5 (μήκος καλωδίων).

  b) ευθυγράμμιση υποστηριγμάτων ανελκυστήρων ο δείκτης ελαττωμάτων που εγκαθίσταται στην εναέρια γραμμή και που ωθείται σκληρά επάνω, έτσι ώστε ο δείκτης ελαττωμάτων που ψαλιδίζεται στο υποστήριγμα, που αναγκάζεται να μειωθεί κάτω από τα καυτά ραβδιά, ο δείκτης μπορεί να αφαιρεθεί.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Gao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς