Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

1 2
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD
γενικό discription επιχείρησης πελάτες στο exbition και την επίδειξη στο εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : TIANYIHONGDA
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~180
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Η Co. ανάπτυξης επιστήμης & τεχνολογίας του Πεκίνου TIANYIHONGDA, ΕΠΕ βρίσκεται στην περιοχή επιχειρησιακών κύκλων Lize, μια ακμάζουσα επιχειρησιακή περιοχή στο κέντρο της πόλης του Πεκίνου, Κίνα. είναι υψηλή και επιχείρηση προηγμένης τεχνολογίας που συμμετέχει επαγγελματικά στην έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των προηγμένων έξυπνων προϊόντων τεχνολογίας ελέγχου. Έχουμε τη μεγάλη επαγγελματική ομάδα ερευνητικών ομάδων και υπηρεσιών τεχνικών με την πλούσια εργασιακή πείρα στον τομέα της έξυπνης τεχνολογίας ελέγχου, που συνεργάζεται με πολλά διάσημα πανεπιστήμια και ερευνητικά όργανα επιστήμης στην έξυπνη αυτοματοποίηση πλέγματος, τους έξυπνους αισθητήρες και την ασύρματη επικοινωνία και την ανάπτυξη της διαδεδομένης αγοράς.

 

Η επιχείρησή μας έχει ένα μεγάλο επίτευγμα στην ανάπτυξη του έξυπνου πλέγματος, από μας ερευνήσαμε έξω ολόκληρο το σύνολο προϊόντων αυτοματοποίησης διανομής δύναμης όπως DTU, FTU, RTU και ούτω καθεξής. Τα κεντρικές προϊόντα και η τεχνολογία λαμβάνουν τα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και το πιστοποιητικό που εκδίδονται από το σχετικό επιτακτικό όργανο. Οι δείκτες μεταβάσεων ελαττωμάτων και τα συστήματα θέσης ελαττωμάτων DTU έχουν τρέξει σταθερά σχεδόν 820.000 σύνολα στη μεγάλη πόλη και τη μέση πόλη στην εσωτερική και υπερπόντια αγορά. η συσσώρευση των πλούσιων τεχνικών και της πρακτικής τρέχοντας εμπειρίας στις περιοχές, αυτές οι συσκευές όχι μόνο ίσχυσε στις περιοχές του εθνικού κρατικών πλέγματος, του σιδηροδρόμου, του πετρελαίου, της χημείας, του άνθρακα, αλλά και διαδεδομένου που χρησιμοποιήθηκε στις υπερπόντιες χώρες όπως η Ινδία, Βιετνάμ, Σρι Λάνκα, ινδονησιακά, Ιράν, Βραζιλία, Νότια Κορέα, νότος - Αμερικανός και ούτω καθεξής.

 

Εν τω μεταξύ, η επιχείρηση επίσης επιτυχώς αναπτύσσει τα προϊόντα στους νέους τομείς ελέγχου, τον ερευνημένο έξω μετεωρολογικό εξοπλισμό ελέγχου, τον εξοπλισμό περιβαλλοντικού ελέγχου και τον εξοπλισμό τηλεοπτικού ελέγχου και ούτω καθεξής. Όλα τα προϊόντα πήραν την επιτακτική έκθεση δοκιμής τύπων και πραγματοποιούν πλήρως και εφαρμόζουν το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001, αυτοί οι εξοπλισμοί έχουν πωληθεί επιτυχώς στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές και έχουν εγκριθεί από τους πελάτες μας.

 

Το σύστημα ηλιακής ενέργειας με τη λειτουργία μακρινού ελέγχου επίσης επιτυχώς εισάγεται στην αγορά και παίρνει την έγκριση από τους χρήστες. έχουμε τελειώσει succefully πολλά προγράμματα συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών, κατοικημένων εφαρμογών για το -πλέγμα και των εφαρμογών από-πλέγματος όπως ο υποσταθμός 40KW, ο υποσταθμός 60KW, κατοικημένος, η επαρχία κ.λπ.

 

 

«Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι» & ο «αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών» είναι διοικητικό ιδανικό της επιχείρησής μας, προσκαλούμε ειλικρινά όλους τους συνεργάτες συνεργασίας που εργάζονται μαζί για να παρέχουμε τις καλές ποιότητες των προϊόντων και της υπηρεσίας στους εσωτερικούς και υπερπόντιους πελάτες, να αφιερωθούν στην ηλεκτρική έξυπνη ανάπτυξη πλέγματος και την ανάπτυξη τεχνολογίας ελέγχου.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Φαξ: 86-10-63330700

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς