Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων

6 - 69kv υπερυψωμένος δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων γραμμών για τον έλεγχο του βραχυκυκλώματος/του γήινου ελαττώματος

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

6 - 69kv υπερυψωμένος δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων γραμμών για τον έλεγχο του βραχυκυκλώματος/του γήινου ελαττώματος

6 - 69kv Overhead Line 	Fault Passage Indicator For Monitoring Short Circuit / Earth Fault
6 - 69kv Overhead Line 	Fault Passage Indicator For Monitoring Short Circuit / Earth Fault 6 - 69kv Overhead Line 	Fault Passage Indicator For Monitoring Short Circuit / Earth Fault

Μεγάλες Εικόνας :  6 - 69kv υπερυψωμένος δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων γραμμών για τον έλεγχο του βραχυκυκλώματος/του γήινου ελαττώματος Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα, Πεκίνο
Μάρκα: TYHD
Πιστοποίηση: Type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-AI2

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο (3 PC)
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 σετ / Μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
τάση εφαρμόσιμη: 6-69kv εναέρια γραμμή πολύ αντισταθείτε το ρεύμα::  630A
Υλικά: η exposy ρητίνη  διάμετρος γραμμών εφαρμόσιμη:  16mm2≤d≤400mm2
Λειτουργία: εντοπίστε το βραχυκύκλωμα και το γήινο ελάττωμα
Υψηλό φως:

smart sensor indicator

,

remote fault indicator

1 συνοψίζει

 

Tyhd-AI2 ο έξυπνος δείκτης μεταβάσεων γήινων ελαττωμάτων και ελαττωμάτων βραχυκυκλώματος εγκαθίσταται στα εναέρια ηλεκτροφόρα καλώδια για 6KV-69KV, είναι να ανιχνευθεί στηριγμένο και να βραχυκυκλωθεί το ελάττωμα για την εναέρια γραμμή. Θα ανησυχήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και της λάμψης κατά τη διάρκεια της νύχτας για να παρουσιάσει το ελάττωμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες συναγερμών, ο χειριστής μπορεί να εντοπίσει την περιοχή ελαττωμάτων γρήγορα και να ανακαλύψει το σημείο του ελαττώματος, το οποίο παρέχει την καλύτερη λύση για τη δυσκολία στην εύρεση της περιοχής ελαττωμάτων. Αυτή η συσκευή μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας, να μειώσει την αποκατάσταση χρόνου διακοπών ρεύματος και δύναμης γρήγορα. Η εγκατάσταση και η απεγκατάσταση του τρόπου είναι πολύ απλές και κατάλληλες.

2 βραχυκυκλώστε τις αρχές ανίχνευσης:

Το βραχυκύκλωμα υιοθετεί τη μέθοδο ευφυούς ξαφνικού μεταβαλλόμενου τρόπου μόνος-προσαρμογής φορτίων τρέχοντος. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του βραχυκυκλώματος, ο δείκτης ανιχνεύει το ξαφνικό μεταβαλλόμενο ρεύμα και το μόνιμο χρόνο του στη γραμμή να κρίνει το ελάττωμα μέσω του ηλεκτρομαγνητικού τρόπου επαγωγής. Είναι μια συσκευή ανίχνευσης ελαττωμάτων που μπορεί αυτόματα να προσαρμοστεί στις τρέχουσες αλλαγές φορτίων και μόνο σχετικός με το τρέχον τμήμα βραχυκυκλώματος όταν συμβαίνει το ελάττωμα. Η αρχή κρίσης για το βραχυκύκλωμα έχει ως εξής:

6 - 69kv υπερυψωμένος δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων γραμμών για τον έλεγχο του βραχυκυκλώματος/του γήινου ελαττώματος 0

 

Οδηγία: Όταν το βραχυκύκλωμα συμβαίνει στη γραμμή, η μετάβαση ρευμάτων ελαττωμάτων είναι από το σημείο ελαττωμάτων στον υποσταθμό, όλοι οι δείκτες που οι ροές ρευμάτων ελαττωμάτων κατευθείαν θα αισθανθούν το τρέχον ξαφνικό changes.with που ο διακόπτης σκόνταψε στην έξοδο του υποσταθμού, η γραμμή θα είναι στη θέση της απώλειας τάσης και ρεύματος. Κατόπιν ο δικαστής δεικτών η ισχύς γραμμών μακριά και τα μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά της τάσης και του ρεύματος γραμμών ικανοποιεί τα κριτήρια κρίσης βραχυκυκλώματος του δείκτη και θα ανησυχήσει στη κόκκινη σημαία και το φακό για να δείξει.

Από τα ανωτέρω μπορούμε να δούμε, όταν εμφανίζεται το ελάττωμα βραχυκυκλώματος στις γραμμές, τους δείκτες θα αισθανθούμε το ρεύμα ελαττωμάτων και το παράθυρο επίδειξης του δείκτη μεταβάσεων ελαττωμάτων θα μετατραπεί από το λευκό σε κόκκινο (ή από κανονικό στο φακό). σύμφωνα με το δείκτη 3,6,9 φάσης Γ δεικτών 2,5,8and line3# φάσης Β γραμμών 2# ο συναγερμός κόκκινων σημαιών (ή φακός) αλλά το δείκτη 11,12 δεν ανησυχεί (ή κανένας φακός), μπορούμε γρήγορα να επιβεβαιώσουμε ότι το Δ είναι το σημείο ελαττωμάτων.

3 επιχωμάτωσαν την αρχή ανίχνευσης:

η επιχωματωμένη αρχή ανίχνευσης ελαττωμάτων υιοθετεί την ευφυή παροδική μέθοδο θέσης: Μέσω της ανίχνευσης τα μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά παροδικού τρέχοντος και της παροδικής τάσης στη στιγμή της επιχωμάτωσης για να κρίνει το γήινο ελάττωμα.

Ο δείκτης το κρίνει ως επιχωματωμένο ελάττωμα όπως μετά από τον όρο: Μέσω της δειγματοληψίας του χωρητικού τρέχοντος πρώτου ημικύματος και του πρώτου ημικύματος τάσης στη στιγμή της επιχωμάτωσης του ελαττώματος, συγκρίνετε έπειτα τη θέση φάσης, κατά τη δειγματοληψία επιχωματωμένης παροδικής χωρητικής τρέχουσας ξαφνικής αλλαγμένης και είναι υψηλότερο από μια ορισμένη αξία, επιπλέον, το πρώτο ημίκυμα της δειγματοληψίας του επιχωματωμένου παροδικού χωρητικού ρεύματος είναι αντίθεση στην επιχωματωμένη παροδική τάση και επίσης την τάση γραμμών στο έδαφος που μειώνεται, κατόπιν ο δείκτης θα κρίνει ότι το γήινο ελάττωμα συνέβη, ειδάλλως, δεν θα κριθεί ως γήινο ελάττωμα.

Έναντι της χωρητικής τρέχουσας μεθόδου εύρους σφυγμού, αυτή η μέθοδος δεν πρέπει να διαμορφώσει την αξία κατώτατων ορίων. Για οποιαδήποτε δομή του δικτύου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, όταν συμβαίνει το μονοφασικό γήινο ελάττωμα, το χωρητικό τρέχον πρώτο ημίκυμα στο τμήμα ελαττωμάτων είναι αντίθεση στην επιχωματωμένη παροδική τάση, και έπειτα η γραμμή μη-ελαττωμάτων και το χωρητικό τρέχον πρώτο ημίκυμα στο τελευταίο τμήμα αφότου η περιοχή ελαττωμάτων είναι η ίδια φάση με την επιχωματωμένη παροδική τάση, αυτός ο κανόνας εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε είδος επιχωματωμένου ελαττώματος. Έτσι αυτή η αρχή για την ανίχνευση της ακρίβειας γήινων ελαττωμάτων θα βελτιωθεί πολλή.

αρχή ένδειξης ελαττωμάτων για να κρίνει το γήινο ελάττωμα

6 - 69kv υπερυψωμένος δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων γραμμών για τον έλεγχο του βραχυκυκλώματος/του γήινου ελαττώματος 1

 

Οδηγία: Αφότου συνέβη το γήινο ελάττωμα, η επιχωματωμένη φάση που ο ηλεκτρικός τομέας μειώνεται, στο μεταξύ, το επιχωματωμένο τρέχον πρώτο ημίκυμα που παράγεται από την επιχωματωμένη φάση από το επιχωματωμένο σημείο στον υποσταθμό είναι αντίθεση στη θέση φάσης τάσης, και το επιχωματωμένο τρέχον πρώτος-μισό κύμα του ακόλουθου μέρους αφότου το επιχωματωμένο σημείο είναι ίδιο με τη θέση φάσης τάσης, έτσι τα μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά του επιχωματωμένου ηλεκτρικού τομέα φάσης και τα επιχωματωμένα παρόντα παροδικά χαρακτηριστικά αλλαγών μεταξύ του ελαττώματος δείχνει το προηγούμενο μέρος και ο υποσταθμός προσαρμόζεται στον όρο συναγερμών δεικτών. Από το διάγραμμα ανωτέρω, το συναγερμό δεικτών φάσης Γ 3,6,9 γραμμών 2# από τη κόκκινη σημαία ή το φακό. Αλλά indicator12 ακόμα στο λευκό, μπορούμε να κρίνουμε ότι το επιχωματωμένο ελάττωμα είναι στο σημείο Δ.

βασική λειτουργία 4

 • ένδειξη ελαττωμάτων: Το παράθυρο εμφανίζεται άσπρο όταν γραμμή που τρέχει κανονικά όταν το βραχυκύκλωμα και το γήινο ελάττωμα συμβαίνουν, το παράθυρο θα εμφανιστεί κόκκινο και φακός στο μεταξύ.
 • Δύναμη που παίρνει τη λειτουργία: Παίρνοντας τη δύναμη από τη γραμμή μέσω του μαγνητικού δαχτυλιδιού και να μην καταναλώσει την εφεδρική μπαταρία, επεκτείνετε τη ζωή δεικτών, η εφεδρική μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί.
 • τρέχοντας online.installed στην εναέρια γραμμή άμεσα, ελεύθερος-συντήρηση.
 • Καλή προσαρμοστικότητα: Η ακρίβεια της ανίχνευσης ελαττωμάτων δεν θα επηρεαστεί από την τρέχουσα μεταβαλλόμενη αξία φορτίων
 • ισχυρή αντιδιαταραχτική ικανότητα: Το σήμα δεν επηρεάζεται από τη γραμμή, το μαγνητίζοντας εσπευσμένο ρεύμα, τις εξαιρετικά-αρμονικές και το τρέχον κύμα, ειδικά το επιχωματωμένο ρεύμα ικανότητας υπό τον όρο των μικτών γραμμών
 • ευφυής αναστοιχειοθέτηση:
  • μόνιμο ελάττωμα: το ελάττωμα καθαρίζεται και η δύναμη αποκαθίσταται, ο δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων θα επαναρυθμίσει για συντομία το χρόνο
  • Παροδικό ελάττωμα: Το ελάττωμα γραμμών συνέβη και σκόνταψε έπειτα επαν-κοντά επιτυχώς, ο δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων θα επαναρυθμίσει με τον καθορισμό του χρόνου.
 • oltage εφαρμόσιμο: 10kV-35KV
 • δύναμη-παίρνοντας ικανότητα γραμμών: να μην καταναλώσει την εφεδρική ισχύ της μπαταρίας όταν είναι το ρεύμα φορτίων γραμμών επάνω από 10A
 • πολύ αντισταθείτε το ρεύμα: 630A
 • βαθμός προστασίας: IP68
 • διάμετρος γραμμών εφαρμόσιμη: 16mm2≤d≤400mm2
 • εγκαταστήστε και απεγκατάσταση με τη δύναμη: μπορέστε να εγκατασταθείτε και να αποεγκατασταθείτε πότε η γραμμή είναι στη δύναμη, να μην έχει επιπτώσεις στην τρέχοντας θέση γραμμών.
 • Ανησυχήστε το χρόνο απόκρισης: 0.02S≤T≤3S
 • Στατική κατανάλωση ισχύος: ≤20μA
 • χρόνος αναστοιχειοθέτησης: 6,12,24,48 ώρες, μπορούν να καθοριστούν από τον πελάτη οι ίδιοι.
 • Περιβαλλοντική θερμοκρασία: - 40℃≤T≤+75℃
 • Χρόνοι συναγερμών: ≥2000 χρόνοι
 • Οδηγημένες ώρες λάμψης: 10000hours
 • βάρος: ≤500g
 • 6 - 69kv υπερυψωμένος δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων γραμμών για τον έλεγχο του βραχυκυκλώματος/του γήινου ελαττώματος 2
 • 6 - 69kv υπερυψωμένος δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων γραμμών για τον έλεγχο του βραχυκυκλώματος/του γήινου ελαττώματος 3
 • Για περισσότερες λεπτομέρειες συσκευών, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την επιχείρησή μας το mail:bjxrqfoverseas@163.com.  μπορούμε να κάνουμε από το inquirement των πελατών για τις διαφορετικές παραμέτρους. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Gao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς