Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων

Δείκτης ηλεκτρικών πεδίων υψηλής τάσης, υπερυψωμένος φγμένος γραμμή δείκτης θρυαλλίδων 

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

Δείκτης ηλεκτρικών πεδίων υψηλής τάσης, υπερυψωμένος φγμένος γραμμή δείκτης θρυαλλίδων 

High Voltage Electric Field Indicator , Overhead Line Blown Fuse Indicator 
High Voltage Electric Field Indicator , Overhead Line Blown Fuse Indicator  High Voltage Electric Field Indicator , Overhead Line Blown Fuse Indicator 

Μεγάλες Εικόνας :  Δείκτης ηλεκτρικών πεδίων υψηλής τάσης, υπερυψωμένος φγμένος γραμμή δείκτης θρυαλλίδων  Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα, Πεκίνο
Μάρκα: TYHD
Πιστοποίηση: Type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-AI2

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο (3 PC)
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 σετ / Μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
τάση εφαρμόσιμη: 6-35kv εναέρια γραμμή πολύ αντισταθείτε το ρεύμα::  630A
Υλικά: η exposy ρητίνη  Διάρκεια ζωής μπαταρίας: περισσότερο από 10 έτη
Λειτουργία: ανιχνεύστε το βραχυκύκλωμα και το γήινο ελάττωμα Συναγερμός: κόκκινη σημαία και φακός
Επαναφορά: και από την ευφυή αναστοιχειοθέτηση και από τη χειρωνακτική αναστοιχειοθέτηση Στατική κατανάλωση ρεύματος: ≤20μA
Παράμετροι: μπορεί να προσαρμοστεί
Υψηλό φως:

smart sensor indicator

,

remote fault indicator

1 συνοψίζει

 

Tyhd-AI2 ο δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων με το εσωτερικό μπαταριών μπορεί να αντικατασταθεί εγκαθίσταται στα εναέρια ηλεκτροφόρα καλώδια για 6KV-35KV, είναι να ανιχνευθεί και να βρεθεί το στηριγμένο ελάττωμα και να βραχυκυκλωθεί το ελάττωμα για την εναέρια γραμμή διανομής δύναμης. Θα ανησυχήσει (κόκκινη σημαία και φακός) κατά τη διάρκεια της ημέρας και της λάμψης κατά τη διάρκεια της νύχτας για να παρουσιάσει το ελάττωμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες συναγερμών, ο χειριστής μπορεί να εντοπίσει την περιοχή ελαττωμάτων γρήγορα και να ανακαλύψει το σημείο του ελαττώματος, το οποίο παρέχει την καλύτερη λύση για τη δυσκολία στην εύρεση της περιοχής ελαττωμάτων. Αυτή η συσκευή μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας, να μειώσει την αποκατάσταση χρόνου διακοπών ρεύματος και δύναμης γρήγορα. Η εγκατάσταση και η απεγκατάσταση του τρόπου είναι πολύ απλές και κατάλληλες. Την μπαταρία μπορεί να αλλάξουν εάν οι πελάτες απαιτούν την αντικατάσταση μπαταριών. οι παράμετροι μπορούν να προσαρμοστούν από την απαίτηση πελατών. 

2 βραχυκυκλώστε τις αρχές ανίχνευσης:

Το βραχυκύκλωμα υιοθετεί τη μέθοδο ευφυούς ξαφνικού μεταβαλλόμενου τρόπου μόνος-προσαρμογής φορτίων τρέχοντος. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του βραχυκυκλώματος, ο δείκτης ανιχνεύει το ξαφνικό μεταβαλλόμενο ρεύμα και το μόνιμο χρόνο του στη γραμμή να κρίνει το ελάττωμα μέσω του ηλεκτρομαγνητικού τρόπου επαγωγής. Είναι μια συσκευή ανίχνευσης ελαττωμάτων που μπορεί αυτόματα να προσαρμοστεί στις τρέχουσες αλλαγές φορτίων και μόνο σχετικός με το τρέχον τμήμα βραχυκυκλώματος όταν συμβαίνει το ελάττωμα. Η αρχή κρίσης για το βραχυκύκλωμα έχει ως εξής:

Δείκτης ηλεκτρικών πεδίων υψηλής τάσης, υπερυψωμένος φγμένος γραμμή δείκτης θρυαλλίδων  0

 

Οδηγία: Όταν το βραχυκύκλωμα συμβαίνει στη γραμμή, η μετάβαση ρευμάτων ελαττωμάτων είναι από το σημείο ελαττωμάτων στον υποσταθμό, όλοι οι δείκτες που οι ροές ρευμάτων ελαττωμάτων κατευθείαν θα αισθανθούν το τρέχον ξαφνικό changes.with που ο διακόπτης σκόνταψε στην έξοδο του υποσταθμού, η γραμμή θα είναι στη θέση της απώλειας τάσης και ρεύματος. Κατόπιν ο δικαστής δεικτών η ισχύς γραμμών μακριά και τα μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά της τάσης και του ρεύματος γραμμών ικανοποιεί τα κριτήρια κρίσης βραχυκυκλώματος του δείκτη και θα ανησυχήσει στη κόκκινη σημαία και το φακό για να δείξει.

Από τα ανωτέρω μπορούμε να δούμε, όταν εμφανίζεται το ελάττωμα βραχυκυκλώματος στις γραμμές, τους δείκτες θα αισθανθούμε το ρεύμα ελαττωμάτων και το παράθυρο επίδειξης του δείκτη μεταβάσεων ελαττωμάτων θα μετατραπεί από το λευκό σε κόκκινο (ή από κανονικό στο φακό). σύμφωνα με το δείκτη 3,6,9 φάσης Γ δεικτών 2,5,8and line3# φάσης Β γραμμών 2# ο συναγερμός κόκκινων σημαιών (ή φακός) αλλά το δείκτη 11,12 δεν ανησυχεί (ή κανένας φακός), μπορούμε γρήγορα να επιβεβαιώσουμε ότι το Δ είναι το σημείο ελαττωμάτων.

3 επιχωμάτωσαν την αρχή ανίχνευσης:

η επιχωματωμένη αρχή ανίχνευσης ελαττωμάτων υιοθετεί την ευφυή παροδική μέθοδο θέσης: Μέσω της ανίχνευσης τα μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά παροδικού τρέχοντος και της παροδικής τάσης στη στιγμή της επιχωμάτωσης για να κρίνει το γήινο ελάττωμα.

Ο δείκτης το κρίνει ως επιχωματωμένο ελάττωμα όπως μετά από τον όρο: Μέσω της δειγματοληψίας του χωρητικού τρέχοντος πρώτου ημικύματος και του πρώτου ημικύματος τάσης στη στιγμή της επιχωμάτωσης του ελαττώματος, συγκρίνετε έπειτα τη θέση φάσης, κατά τη δειγματοληψία επιχωματωμένης παροδικής χωρητικής τρέχουσας ξαφνικής αλλαγμένης και είναι υψηλότερο από μια ορισμένη αξία, επιπλέον, το πρώτο ημίκυμα της δειγματοληψίας του επιχωματωμένου παροδικού χωρητικού ρεύματος είναι αντίθεση στην επιχωματωμένη παροδική τάση και επίσης την τάση γραμμών στο έδαφος που μειώνεται, κατόπιν ο δείκτης θα κρίνει ότι το γήινο ελάττωμα συνέβη, ειδάλλως, δεν θα κριθεί ως γήινο ελάττωμα.

Έναντι της χωρητικής τρέχουσας μεθόδου εύρους σφυγμού, αυτή η μέθοδος δεν πρέπει να διαμορφώσει την αξία κατώτατων ορίων. Για οποιαδήποτε δομή του δικτύου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, όταν συμβαίνει το μονοφασικό γήινο ελάττωμα, το χωρητικό τρέχον πρώτο ημίκυμα στο τμήμα ελαττωμάτων είναι αντίθεση στην επιχωματωμένη παροδική τάση, και έπειτα η γραμμή μη-ελαττωμάτων και το χωρητικό τρέχον πρώτο ημίκυμα στο τελευταίο τμήμα αφότου η περιοχή ελαττωμάτων είναι η ίδια φάση με την επιχωματωμένη παροδική τάση, αυτός ο κανόνας εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε είδος επιχωματωμένου ελαττώματος. Έτσι αυτή η αρχή για την ανίχνευση της ακρίβειας γήινων ελαττωμάτων θα βελτιωθεί πολλή.

αρχή ένδειξης ελαττωμάτων για να κρίνει το γήινο ελάττωμα

Δείκτης ηλεκτρικών πεδίων υψηλής τάσης, υπερυψωμένος φγμένος γραμμή δείκτης θρυαλλίδων  1

 

Οδηγία: Αφότου συνέβη το γήινο ελάττωμα, η επιχωματωμένη φάση που ο ηλεκτρικός τομέας μειώνεται, στο μεταξύ, το επιχωματωμένο τρέχον πρώτο ημίκυμα που παράγεται από την επιχωματωμένη φάση από το επιχωματωμένο σημείο στον υποσταθμό είναι αντίθεση στη θέση φάσης τάσης, και το επιχωματωμένο τρέχον πρώτος-μισό κύμα του ακόλουθου μέρους αφότου το επιχωματωμένο σημείο είναι ίδιο με τη θέση φάσης τάσης, έτσι τα μεταβαλλόμενα χαρακτηριστικά του επιχωματωμένου ηλεκτρικού τομέα φάσης και τα επιχωματωμένα παρόντα παροδικά χαρακτηριστικά αλλαγών μεταξύ του ελαττώματος δείχνει το προηγούμενο μέρος και ο υποσταθμός προσαρμόζεται στον όρο συναγερμών δεικτών. Από το διάγραμμα ανωτέρω, το συναγερμό δεικτών φάσης Γ 3,6,9 γραμμών 2# από τη κόκκινη σημαία ή το φακό. Αλλά indicator12 ακόμα στο λευκό, μπορούμε να κρίνουμε ότι το επιχωματωμένο ελάττωμα είναι στο σημείο Δ.

βασική λειτουργία 4

 • ένδειξη ελαττωμάτων: Το παράθυρο εμφανίζεται άσπρο όταν γραμμή που τρέχει κανονικά όταν το βραχυκύκλωμα και το γήινο ελάττωμα συμβαίνουν, το παράθυρο θα εμφανιστεί κόκκινο και φακός στο μεταξύ.
 • Δύναμη που παίρνει τη λειτουργία: Παίρνοντας τη δύναμη από τη γραμμή μέσω του μαγνητικού δαχτυλιδιού και να μην καταναλώσει την εφεδρική μπαταρία, επεκτείνετε τη ζωή δεικτών, η εφεδρική μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί.
 • τρέχοντας online.installed στην εναέρια γραμμή άμεσα, ελεύθερος-συντήρηση.
 • Καλή προσαρμοστικότητα: Η ακρίβεια της ανίχνευσης ελαττωμάτων δεν θα επηρεαστεί από την τρέχουσα μεταβαλλόμενη αξία φορτίων
 • ισχυρή αντιδιαταραχτική ικανότητα: Το σήμα δεν επηρεάζεται από τη γραμμή, το μαγνητίζοντας εσπευσμένο ρεύμα, τις εξαιρετικά-αρμονικές και το τρέχον κύμα, ειδικά το επιχωματωμένο ρεύμα ικανότητας υπό τον όρο των μικτών γραμμών
 • ευφυής αναστοιχειοθέτηση:
  • μόνιμο ελάττωμα: το ελάττωμα καθαρίζεται και η δύναμη αποκαθίσταται, ο δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων θα επαναρυθμίσει για συντομία το χρόνο
  • Παροδικό ελάττωμα: Το ελάττωμα γραμμών συνέβη και σκόνταψε έπειτα επαν-κοντά επιτυχώς, ο δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων θα επαναρυθμίσει με τον καθορισμό του χρόνου.
 • oltage εφαρμόσιμο: 10kV-35KV
 • δύναμη-παίρνοντας ικανότητα γραμμών: να μην καταναλώσει την εφεδρική ισχύ της μπαταρίας όταν είναι το ρεύμα φορτίων γραμμών επάνω από 10A
 • πολύ αντισταθείτε το ρεύμα: 630A
 • βαθμός προστασίας: IP68
 • διάμετρος γραμμών εφαρμόσιμη: 16mm2≤d≤400mm2
 • εγκαταστήστε και απεγκατάσταση με τη δύναμη: μπορέστε να εγκατασταθείτε και να αποεγκατασταθείτε πότε η γραμμή είναι στη δύναμη, να μην έχει επιπτώσεις στην τρέχοντας θέση γραμμών.
 • Ανησυχήστε το χρόνο απόκρισης: 0.02S≤T≤3S
 • Στατική κατανάλωση ισχύος: ≤20μA
 • χρόνος αναστοιχειοθέτησης: 6,12,24,48 ώρες, μπορούν να καθοριστούν από τον πελάτη οι ίδιοι.
 • Περιβαλλοντική θερμοκρασία: - 40℃≤T≤+75℃
 • Χρόνοι συναγερμών: ≥2000 χρόνοι
 • Οδηγημένες ώρες λάμψης: 10000hours
 • βάρος: ≤500g
 • Δείκτης ηλεκτρικών πεδίων υψηλής τάσης, υπερυψωμένος φγμένος γραμμή δείκτης θρυαλλίδων  2
 • Δείκτης ηλεκτρικών πεδίων υψηλής τάσης, υπερυψωμένος φγμένος γραμμή δείκτης θρυαλλίδων  3
 • Για περισσότερες λεπτομέρειες συσκευών, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την επιχείρησή μας το mail:bjxrqfoverseas@163.com.  μπορούμε να κάνουμε από το inquirement των πελατών για τις διαφορετικές παραμέτρους. 
 •  

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Gao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς