Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔείκτης κυκλωμάτων ελαττωμάτων

Ο υπερυψωμένος δείκτης κυκλωμάτων ελαττωμάτων γραμμών διανομής, συγχρονίζει γρήγορα το σύντομο χρόνο διακοπής λειτουργίας δεικτών απώλειας

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

Ο υπερυψωμένος δείκτης κυκλωμάτων ελαττωμάτων γραμμών διανομής, συγχρονίζει γρήγορα το σύντομο χρόνο διακοπής λειτουργίας δεικτών απώλειας

Overhead Distribution Lines Fault Circuit Indicator , Quickly Phase Loss Indicator Short Outage Time
Overhead Distribution Lines Fault Circuit Indicator , Quickly Phase Loss Indicator Short Outage Time Overhead Distribution Lines Fault Circuit Indicator , Quickly Phase Loss Indicator Short Outage Time

Μεγάλες Εικόνας :  Ο υπερυψωμένος δείκτης κυκλωμάτων ελαττωμάτων γραμμών διανομής, συγχρονίζει γρήγορα το σύντομο χρόνο διακοπής λειτουργίας δεικτών απώλειας Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Πεκίνο, Κίνα
Μάρκα: Tianyihongda
Πιστοποίηση: type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-0

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set (3pcs)
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 56*40*34cm, 48 PC το /box, standarad κιβώτιο εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 3000 σύνολα μέσα σε 1 εβδομάδα
Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 3000sets την εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
τρόπος αναστοιχειοθέτησης: η ίδια αναστοιχειοθέτηση επάνω στην επιστροφή δύναμης Ένδειξη: Λάμψη και να προκαλέσει ενός κτυπήματος
Σκουριά και προστασία διάβρωσης: Το μέρος δομών αποτελείται από το αντιδιαβρωτικό υλικό ασύρματη μετάδοση στοιχείων: με την αποστολή του σήματος ελαττωμάτων σε FTU
Υψηλό φως:

short circuit indicator

,

short circuit detector

Ο δείκτης ελαττωμάτων για τις εναέριες γραμμές διανομής για το σημείο της αποτυχίας γρήγορα και κονταίνει το χρόνο διακοπής λειτουργίας

 

Ο δείκτης ελαττωμάτων για τις εναέριες γραμμές διανομής είναι χρησιμοποιημένη ένδειξη των phase-to-phase και ελαττωμάτων φάση--γης με να αποφασίσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα βραχυκυκλώματος, over-current και δύναμης για να ανιχνεύσει τα ελαττώματα και να παρέχει μια τοπική ελαφριά ένδειξη. Επιπλέον, ο δείκτης έχει επίσης την τρέχουσα μέτρηση και τις ασύρματες ικανότητες μεταδόσεων στοιχείων, με την αποστολή του σήματος ελαττωμάτων σε FTU, προκειμένου να συμμορφωθεί η λειτουργία της μακρινής επικοινωνίας και του μακρινού ελέγχου, για να βοηθήσει τους χειριστές για να βρεί το σημείο της αποτυχίας γρήγορα και να ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και να βελτιωθεί η αξιοπιστία.

Αρχή:

Ο δείκτης ελαττωμάτων που εγκαθίσταται στις εναέριες γραμμές, οι οποίες ψαλίδισαν σε κάθε φάση έτσι ώστε για να ανιχνεύσει το ρεύμα και την τάση το σήμα σε αυτήν την φάση που χρησιμοποιείται ψαλίδισε τη δομή γραμμών. Μέσω του χαμηλής ισχύος τσιπ, ολοκληρώνει τον τρέχοντα υπολογισμό, βραχυκύκλωμα, ανίχνευση επίγειων ελαττωμάτων, και μέσω του ενσωματωμένου χαμηλής ισχύος RF οι ενότητες επιτυγχάνουν τη σύντομη ασύρματη επικοινωνία απόστασης.

Αφότου εγκαθίσταται ο δείκτης, το ρεύμα γραμμών έχει μετρηθεί. Όταν το ρεύμα συναντά τα χαρακτηριστικά του ελαττώματος, ο δείκτης στέλνει αμέσως το ρεύμα ελαττωμάτων και τις πληροφορίες ελαττωμάτων στην κοντινότερη τελική συσκευή από το RF, προκαλώντας μια ένδειξη πτώσης και λάμψης.

Lineman απλό ακολουθεί τους λάμποντας δείκτες ελαττωμάτων όλος ο τρόπος στον πρώτο μη-λάμποντας δείκτη ελαττωμάτων, με αυτόν τον τρόπο προσδιορίστε τη θέση ελαττωμάτων.

Η τελική συσκευή λαμβάνει τις πληροφορίες ελαττωμάτων μπορεί περαιτέρω να φορτώσει, τόσο ο κύριος σταθμός μπορεί να πάρει τις χρήσιμες πληροφορίες και να καθορίσει τη ζώνη ελαττωμάτων σύμφωνα με τις φορτωμένες υποσταθμός πληροφορίες.

Ο υπερυψωμένος δείκτης κυκλωμάτων ελαττωμάτων γραμμών διανομής, συγχρονίζει γρήγορα το σύντομο χρόνο διακοπής λειτουργίας δεικτών απώλειας 0Ο υπερυψωμένος δείκτης κυκλωμάτων ελαττωμάτων γραμμών διανομής, συγχρονίζει γρήγορα το σύντομο χρόνο διακοπής λειτουργίας δεικτών απώλειας 1

Κλονισμοί και δονήσεις:

       α) δοκιμή μαγνητικών πεδίων συχνότητας ισχύος

Όταν συνεχές κυματοειδές ημιτόνου, μαγνητική παρέμβαση 100A/μ που εφαρμόζεται

ο δείκτης, αυτό πρέπει να λειτουργήσει σωστά.

β) δοκιμή πιασιμάτων

Η προς τα κάτω πίεση στην κάθετο κατεύθυνσης στην άνοιξη δεικτών είναι περισσότερο από 8 χρόνοι το βάρος του γενικού δείκτη. Μετά από το ελάττωμα τοποθετημένο δείκτης ACSR, η εγκάρσια ένταση κατά μήκος μιας κατεύθυνσης του καλωδίου αργιλίου είναι περισσότερο από 50N. Έτσι ώστε, ο δείκτης μπορεί να αντισταθεί τους ανέμους χωρίς πτώση από τη γραμμή.

εγκατάσταση:

        a) Με την εγκατάσταση του υποστηρίγματος που εγκαθίσταται στα καυτά ραβδιά, βίδα που αποσυνδέουν το καρύδι φύλλων για να αφήσει το φύλλο που αποσύρεται πλήρως στο εσωτερικό της στήλης (δηλ.: προσπαθήστε να σφίγξετε τις πλευρές, αφήνοντας αρκετό χώρο ώστε να μη εμποδιστεί ο δείκτης κατά τον εγκατάσταση).

       β) βάλτε το δείκτη στο υποστήριγμα, και κάνετε τη συσκευή άνοιξη στο γάντζο με το ελατήριο δεικτών, και περιστραφείτε τη συσκευή άνοιξη κάτω σταθερά μέχρι τργμένο μπορεί να γαντζώσει retractor θέσης δεικτών άνοιξη, κατόπιν γάντζος το ελατήριο με retractor και το τράβηγμα τ που αναπηδά τη συσκευή έξω. Και χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο στην άλλη πλευρά του ίδιου τέλους του ελατηρίου δεικτών για να γαντζώσετε retractors.

        c) Ευθυγραμμίζοντας τις εναέριες γραμμές που ωθούνται επάνω και διά στην πίεση των εναέριων γραμμών τα ελατήρια δεικτών είναι διαζευγμένα από το retractor ελατήριο και οι εναέριες γραμμές σταθερά.

Υπάρχει έκθεση δοκιμής τύπων για το, στοιχεία δοκιμής όπως επόμενος:

 

 

 

 

 

Στοιχεία δοκιμής τύπων

 

1. εμφάνιση και δομή 2.function 3. ηλεκτρική απόδοση 5. υψηλής θερμοκρασίας δοκιμή 9. ηλεκτρική ζωή 10 θερμοκρασίας απόδοσης 4.low συσκευών πτώσης 8.incline θερμοκρασίας humidity7.vibrationendurance απόδοσης 6.alternating συσκευών. ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολούσα τομέας δοκιμή 13 ασυλίας αντίκτυπου δοκιμής 12.surge ασυλίας δοκιμής 11.radiofrequency στατικής ηλεκτρικής ενέργειας και ασυλίας elecro-απαλλαγής. δοκιμή ασυλίας μαγνητικών πεδίων συχνότητας ισχύος. 14. Το παρακείμενο 15.short-κύκλωμα δοκιμής παρέμβασης αντιστέκεται τη δοκιμή αντίκτυπου 16. δοκιμή 17. δοκιμή 18. δοκιμή 19 κινδύνου πυρκαγιάς κατανάλωσης ισχύος βαθμού προστασίας. να πιάσει δοκιμή δύναμης της δομής πιασιμάτων.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kitty

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς