Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων

Υπερυψωμένη επικοινωνία γραμμών RF δεικτών ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων μονάδων μετάδοσης στοιχείων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

Υπερυψωμένη επικοινωνία γραμμών RF δεικτών ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων μονάδων μετάδοσης στοιχείων

Data Transmission Unit Power Line Fault Indicator Overhead Lines RF Communication
Data Transmission Unit Power Line Fault Indicator Overhead Lines RF Communication Data Transmission Unit Power Line Fault Indicator Overhead Lines RF Communication

Μεγάλες Εικόνας :  Υπερυψωμένη επικοινωνία γραμμών RF δεικτών ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων μονάδων μετάδοσης στοιχείων Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα, Πεκίνο
Μάρκα: TYHD
Πιστοποίηση: type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-AI11

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο συμπεριλαμβανομένων 3 PC δεικτών και 1 DTU και του σχετικού λογισμικού
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: stanadard pakcage εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Επικοινωνία RF: 433M, 865-868MHZ ή 2.4G επικοινωνία Prorocal: IEC104 ή IEC101
συχνότητας: 50 Hz Πηγή ισχύος: λήψη της δύναμης μέσω της γραμμής και της ενσωματωμένης μπαταρίας λίθιου 3.6V
Υλικό: πλαστικής και exposy ρητίνη ανοξείδωτου, Ακρίβεια μέτρησης: 0 ~ 600A, ± 3A ή 3%
Υψηλό φως:

cable fault indicator

,

high voltage indicators

Οι παράμετροι μπορούν να προσαρμοστούν από την απαίτηση πελατών. Ένα ολόκληρο καθορισμένο σύστημα παρακολούθησης περιλαμβάνει 3 PC δεικτών και 1 μονάδας μετάδοσης στοιχείων.  γενικά ένα DTU μπορεί να συνδέσει 12 δείκτες. 

Περιγραφή

Αυτό το είδος συσκευής εφαρμόζεται στο υπερυψωμένο δίκτυο διανομής δύναμης που το αυτόματο σύστημα από 6KV σε 69KV, χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργούσα απόδοση μέσω συγκεντρωμένος ελεγκτικός το ρεύμα, τη θερμοκρασία και τον όρο ελαττωμάτων στο κύκλωμα διανομής δύναμης. Ο δείκτης ελαττωμάτων χρησιμοποιείται για την ένδειξη των phase-to-phase και ελαττωμάτων φάση--γης με να αποφασίσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα βραχυκυκλώματος, over-current και δύναμης για να ανιχνεύσει τα ελαττώματα και να παρέχει μια τοπική ελαφριά ένδειξη. Επιπλέον, ο δείκτης έχει επίσης την τρέχουσα μέτρηση και τις ασύρματες ικανότητες μεταδόσεων στοιχείων, με την αποστολή του σήματος ελαττωμάτων σε FTU, προκειμένου να συμμορφωθεί η λειτουργία της μακρινής επικοινωνίας και του μακρινού ελέγχου, για να βοηθήσει τους χειριστές για να βρεί το σημείο της αποτυχίας γρήγορα και να ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και να βελτιωθεί η αξιοπιστία.

Αρχή:

Ο δείκτης ελαττωμάτων που εγκαθίσταται στις εναέριες γραμμές, οι οποίες ψαλίδισαν σε κάθε φάση έτσι ώστε για να ανιχνεύσει το ρεύμα και την τάση το σήμα σε αυτήν την φάση που χρησιμοποιείται ψαλίδισε τη δομή γραμμών. Μέσω του χαμηλής ισχύος τσιπ, ολοκληρώνει τον τρέχοντα υπολογισμό, βραχυκύκλωμα, ανίχνευση επίγειων ελαττωμάτων, και μέσω του ενσωματωμένου χαμηλής ισχύος RF οι ενότητες επιτυγχάνουν τη σύντομη ασύρματη επικοινωνία απόστασης.

Αφότου εγκαθίσταται ο δείκτης, το ρεύμα γραμμών έχει μετρηθεί. Όταν το ρεύμα συναντά τα χαρακτηριστικά του ελαττώματος, ο δείκτης στέλνει αμέσως το ρεύμα ελαττωμάτων και τις πληροφορίες ελαττωμάτων στην κοντινότερη τελική συσκευή από το RF, προκαλώντας μια ένδειξη πτώσης και λάμψης.

Lineman απλό ακολουθεί τους λάμποντας δείκτες ελαττωμάτων όλος ο τρόπος στον πρώτο μη-λάμποντας δείκτη ελαττωμάτων, με αυτόν τον τρόπο προσδιορίστε τη θέση ελαττωμάτων.

Η τελική συσκευή λαμβάνει τις πληροφορίες ελαττωμάτων μπορεί περαιτέρω να φορτώσει, τόσο ο κύριος σταθμός μπορεί να πάρει τις χρήσιμες πληροφορίες και να καθορίσει τη ζώνη ελαττωμάτων σύμφωνα με τις φορτωμένες υποσταθμός πληροφορίες.

Υπερυψωμένη επικοινωνία γραμμών RF δεικτών ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων μονάδων μετάδοσης στοιχείων 0

Δομή σύνθεσης συστημάτων και λεπτομερής οδηγία

Αυτό το σύστημα της συσκευής αποτελείται από τον ανακοινώσιμο δείκτη μεταβάσεων ελαττωμάτων, τη μονάδα μετάδοσης στοιχείων, το κύρια λογισμικό σταθμών και το υλικό.

Αριθ. Όνομα Πρότυπο Σημείωση
1

Ανακοινώσιμος

FPI

Ωρ.-1pc-τ ο συναγερμός με τη κόκκινη σημαία και το φακό, παίρνει την ηλεκτρική ενέργεια από το σκάφος της γραμμής δύναμης, μετάδοση ραδιοσυχνότητας
2 Ανίχνευση της τελικής μονάδας Ωρ.-1pc-δ

 

Το ηλιακό πλαίσιο που παίρνει την ηλεκτρική ενέργεια, RF που λαμβάνει τις πληροφορίες ελαττωμάτων, μακρινή μετάδοση GPRS/GSM, κάθε σύνολο μπορεί να εξοπλιστεί πολλά σύνολα του ανακοινώσιμου FCI

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Δικαστής ελαττωμάτων: προσδιορισμός του ελαττώματος βραχυκυκλώματος, χωρίς δοκιμή της αξίας δράσης

τρόπος αναστοιχειοθέτησης: Αναστοιχειοθέτηση συγχρονισμού, χειρωνακτική αναστοιχειοθέτηση, ευφυής αυτόματη αναστοιχειοθέτηση (λεπτά μετά από τη θέση σε λειτουργία, μόλις καθαριστεί το ελάττωμα, την αναστοιχειοθέτηση η ίδια επάνω στην επιστροφή δύναμης)

Χειρισμός της δαπάνης: εγκατάσταση και αφαίρεση ενώ η γραμμή είναι στη χρέωση του όρου

Σκουριά και προστασία διάβρωσης: Το μέρος δομών αποτελείται από το αντιδιαβρωτικό υλικό

Καταστολή κύματος: για να αποβάλει το λανθασμένο φαινόμενο του κλεισίματος του ρεύματος εισροής

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του αντιστρόφου: λειτουργούντα χαρακτηριστικά της μέγιστης προστασίας με τον υποσταθμό, για να βελτιώσει την ακρίβεια δράσης

Ένδειξη: Λάμψη και να προκαλέσει ενός κτυπήματος

Πτώση: Τα προϊόντα από ένα ύψος 1 μετρούν την ελεύθερη πτώση στο τσιμεντένιο πάτωμα, καμία ζημία

Οι τεχνικές προδιαγραφές:

 

Θερμοκρασία περιβάλλοντος: -35℃~70℃

Υγρασία: 5~95%RH

Ύψος: <2000m

Βαθμός τάσης: 7~69kV

Συχνότητα: 50 Hz

Πηγή ισχύος: παίρνοντας τη δύναμη μέσω της γραμμής και της ενσωματωμένης μπαταρίας λίθιου 3.6V, περισσότερο από 10 έτη ζωής του προϊόντος στο ράφι

Ένδειξη: τρία μεγάλης έντασης κόκκινο LEDs, διαφάνεια 360 βαθμού

Συνολικός δείχνοντας χρόνος: >2000 ώρες

Σειρά διαμέτρων καλωδίων: 5~40mm

       Μακροπρόθεσμος αντισταθείτε το ρεύμα: 630A

       Ο λίγος χρόνος αντιστέκεται το ρεύμα: 31.5kA/2s

Χρόνος αναστοιχειοθέτησης: 1~48 ώρες Settable, ± 1%

Βάρος: ≤500g

Μέγεθος: Ф75 (MAX) ×115mm

Κλονισμοί και δονήσεις

 

Δοκιμή μαγνητικών πεδίων συχνότητας ισχύος

Όταν το συνεχές κυματοειδές ημιτόνου, μαγνητική παρέμβαση 100A/μ ίσχυσε για το δείκτη, πρέπει να λειτουργήσει σωστά.

b) Δοκιμή πιασιμάτων

Η προς τα κάτω πίεση στην κάθετο κατεύθυνσης στην άνοιξη δεικτών είναι περισσότερο από 8 χρόνοι το βάρος του γενικού δείκτη. Μετά από το ελάττωμα τοποθετημένο δείκτης ACSR, η εγκάρσια ένταση κατά μήκος μιας κατεύθυνσης του καλωδίου αργιλίου είναι περισσότερο από 50N. Έτσι ώστε, ο δείκτης μπορεί να αντισταθεί τους ανέμους χωρίς πτώση από τη γραμμή.

εγκατάσταση

a) Με την εγκατάσταση του υποστηρίγματος που εγκαθίσταται στα καυτά ραβδιά, βίδα που αποσυνδέουν το καρύδι φύλλων για να αφήσει το φύλλο που αποσύρεται πλήρως στο εσωτερικό της στήλης (δηλ.: προσπαθήστε να σφίγξετε τις πλευρές, αφήνοντας αρκετό χώρο ώστε να μη εμποδιστεί ο δείκτης κατά τον εγκατάσταση).

β) βάλτε το δείκτη στο υποστήριγμα, και κάνετε τη συσκευή άνοιξη στο γάντζο με το ελατήριο δεικτών, και περιστραφείτε τη συσκευή άνοιξη κάτω σταθερά μέχρι τργμένο μπορεί να γαντζώσει retractor θέσης δεικτών άνοιξη, κατόπιν γάντζος το ελατήριο με retractor και το τράβηγμα τ που αναπηδά τη συσκευή έξω. Και χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο στην άλλη πλευρά του ίδιου τέλους του ελατηρίου δεικτών για να γαντζώσετε retractors.

c) Ευθυγραμμίζοντας τις εναέριες γραμμές που ωθούνται επάνω και διά στην πίεση των εναέριων γραμμών τα ελατήρια δεικτών είναι διαζευγμένα από το retractor ελατήριο και οι εναέριες γραμμές σταθερά.

αφαίρεση

α) εγκαταστήστε το υποστήριγμα στα καυτά ραβδιά, και αφήστε το γάντζο εξωτερικά ανοικτό, και η βίδα που αποσυνδέει το καρύδι φύλλων για να αφήσει το φύλλο έκλινε από τη στήλη. Είναι καλύτερο έκανε τις βίδες και στις δύο πλευρές του φύλλου αποσύνδεσης αφήνοντας την πόρπη 4-5 (μήκος καλωδίων).

Μονάδα μετάδοσης στοιχείων

 

1. Περιγραφή συσκευών

Το απομακρυσμένο τερματικό uint είναι το στοιχείο απόκτηση και επικοινωνίες που διαβιβάζει τη συσκευή για τον έλεγχο φορτίων δικτύων διανομής δύναμης, την ανίχνευση ελαττωμάτων και που τοποθετεί το σύστημα, το οποίο μπορεί να τεθεί ως πρακτική τελική συσκευή διανομής δύο μακρινών (μακρινή σηματοδότηση, τηλεμετρία) λειτουργιών στο σύστημα αυτοματοποίησης διανομής μέσω της τελικής διαμόρφωσης παραμέτρου, η οποία μπορεί επίσης να τεθεί ως παραδοσιακή τελική συσκευή διανομής του μακρινού τοποθετώντας συστήματος ελαττωμάτων.

Το απομακρυσμένο τερματικό uint είναι να υποβληθούν σε επεξεργασία και να αναλυθούν οι πληροφορίες από τον υπερυψωμένο δείκτη που στέλνεται μέσω του ραδιοφώνου και να σταλούν έπειτα οι πληροφορίες ρευμάτων και ελαττωμάτων φορτίων κυκλωμάτων στον κύριο σταθμό δικτύων διανομής μέσω της σύντομης επικοινωνίας μηνυμάτων GSM ή GPRS.

2. Αρχή εργασίας

Το απομακρυσμένο τερματικό uint είναι να παραληφθούν οι πληροφορίες πληροφοριών ελαττωμάτων κυκλωμάτων και λειτουργίας φορτίων κυκλωμάτων από τον υπερυψωμένο δείκτη που εγκαθίσταται στο κύκλωμα μέσω του ραδιοφώνου για την ανάλυση και τη σύνταξη και στέλνει έπειτα τις πληροφορίες στον κύριο σταθμό δικτύων διανομής μέσω των επικοινωνιών GPRS/GSM, για να πραγματοποιήσει το σε απευθείας σύνδεση έλεγχο, την ανίχνευση ελαττωμάτων και τις λειτουργίες προσδιορισμού θέσης του δικτύου διανομής.

3. Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

3.1 αποστολή GSM ή GPRS

Το GSM (σύντομα μηνύματα) και GPRS (στοιχεία) είναι αμοιβαία ο εφεδρικός τρόπος, που χρησιμοποιείται για να στείλει τον όρο υποσταθμών, το ρεύμα φορτίων κυκλωμάτων, τη θέση δεικτών και τις πληροφορίες ελαττωμάτων στον κύριο σταθμό δικτύων διανομής, για να εξασφαλίσουν την αξιόπιστη διαβίβαση των πληροφοριών ελαττωμάτων δικτύων διανομής.

3.2 μακρινή βελτίωση

Το πρόγραμμα εξοπλισμού μπορεί να αναβαθμιστεί βολικά μέσω του κύριου μακρινού σταθμού συντήρησης.

3.3 ρύθμιση τρόπου εργασίας

Το τερματικό μπορεί να είναι στο δύο-μακρινό ή ένας-μακρινό τρόπο εργασίας με τον καθορισμό των εγγενών παραμέτρων του απομακρυσμένου τερματικού uint.

Δύο-μακρινός τρόπος εργασίας: το τερματικό είναι σε ανοικτή γραμμή σε πραγματικό - ο χρόνος, και η θέση ρευμάτων και κυκλωμάτων φορτίων κυκλωμάτων μπορούν να φορτωθούν.

Ένας-μακρινός τρόπος εργασίας: το τερματικό είναι σε ανοικτή γραμμή τακτικά όταν το κύκλωμα αναλύει, το τερματικό ανοίγει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ενότητας GPRS και στέλνει τις πληροφορίες ελαττωμάτων στον κύριο σταθμό δικτύων διανομής.

4. Λειτουργίες

1. Ραδιόφωνο που λαμβάνει: οι πληροφορίες σημείου ελαττωμάτων και οι τρέχουσες πληροφορίες φορτίων που στέλνονται από το δείκτη παραλαμβάνονται μέσω του περιορισμένου φάσματος τρόπου ασύρματων δικτύων.

2. GSM ή GPRS που διαβιβάζει: Το GSM (σύντομα μηνύματα) και GPRS (στοιχεία) είναι αμοιβαία ο εφεδρικός τρόπος, που χρησιμοποιείται για να στείλει τον όρο υποσταθμών, το ρεύμα φορτίων κυκλωμάτων, τη θέση δεικτών και τις πληροφορίες ελαττωμάτων στον κύριο σταθμό δικτύων διανομής, για να εξασφαλίσουν την αξιόπιστη διαβίβαση των πληροφοριών ελαττωμάτων δικτύων διανομής.

3. Ανεφοδιασμός ηλιακής ενέργειας: ο τρόπος ανεφοδιασμού ηλιακής ενέργειας εφαρμόζεται, και στη συντήρηση-ελεύθερη lead-acid μπαταρία 8AH ή στην μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου 12AH παρέχεται, η λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας και των δύο μπαταριών -35℃~75 ℃ και -20℃~75℃ χωριστά.

4. Προαιρετικό πρωτόκολλο επικοινωνίας: Iec870-5-101 το πρωτόκολλο ή 104 μπορεί να επιλεχτεί για τη σύνδεση με τον εξοπλισμό τρίτων για να φορτώσει τις πληροφορίες ελαττωμάτων και μετατόπισης.

5. Μακρινή βελτίωση: το πρόγραμμα εξοπλισμού μπορεί να αναβαθμιστεί βολικά μέσω του κύριου μακρινού σταθμού συντήρησης.

6. Κατάλληλη συντήρηση: η ρύθμιση παραμέτρου και η συντήρηση εξοπλισμού μπορούν να εκτελεσθούν βολικά μέσω του ασύρματου θέτοντας τερματικού.

7. Καταγραφή γεγονότος: η συσκευή μπορεί να καταγράψει τα μέγιστα 500 κομμάτια των γεγονότων SOE, που παρέχουν την πλούσια υποστήριξη στοιχείων για την ανάλυση ελαττωμάτων συστημάτων.

5. Τεχνικές παράμετροι

Διάσταση του σταθμού επαναληπτών H×W×T=388mm×366mm×368mm
Βάρος του σταθμού επαναληπτών 6.75kg
Εφαρμοσμένος βαθμός τάσης 6~69kV εναέρια γραμμή
Ρεύμα φορτίων κυκλωμάτων 0~630A
Εκτιμημένη τάση εργασίας 5.5V-7.5V
Γενική κατανάλωση ισχύος <0.4W
Χρόνος εργασίας στο βροχερό καιρό ≥10 ημέρες
Ηλιακό πλαίσιο Οργανική προστασία γυαλιού, άμορφο πυρίτιο, και 30 έτη ζωής υπηρεσιών
Δύναμη του ηλιακού πλαισίου 18W/17.6V
Ποσότητα δεικτών συνεργασίας 12
Ενότητα GPRS Ε-GSM/GPRS 900/1800 διπλή ζώνη
Λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας (lead-acid μπαταρία) -35℃~75℃
Λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας (φωσφορικό άλας σιδήρου λίθιου) -20℃~75℃
MTBF >5×104 χ

 

Υπερυψωμένη επικοινωνία γραμμών RF δεικτών ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων μονάδων μετάδοσης στοιχείων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Gao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς