Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντατερματικό διανομής δύναμης

Ισχυρό τερματικό διανομής δύναμης σταθερότητας για την εναέρια γραμμή μηδενικά ακολουθία Reclosing

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

Ισχυρό τερματικό διανομής δύναμης σταθερότητας για την εναέρια γραμμή μηδενικά ακολουθία Reclosing

Strong Stability Power Distribution Terminal For Overhead Line Zero Sequence Reclosing
Strong Stability Power Distribution Terminal For Overhead Line Zero Sequence Reclosing Strong Stability Power Distribution Terminal For Overhead Line Zero Sequence Reclosing

Μεγάλες Εικόνας :  Ισχυρό τερματικό διανομής δύναμης σταθερότητας για την εναέρια γραμμή μηδενικά ακολουθία Reclosing Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Πεκίνο, Κίνα
Μάρκα: Tianyihongda
Πιστοποίηση: type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-FTU6

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set (3pcs)
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σετ ανά μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
3I>Curve επιλέξτε: 0-5 0: ΑΠΟ 1: τρία τμήμα της προστασίας 2 τρεις-τμημάτων: SI 3 IEC: IEC LTI 4: IEC EI 3I> Amp: 0.010-10*In Καθορισμός του τριών τμήματος της προστασίας τρεις-τμημάτων
3I> χρόνος: 0.00-600.00S Χρονική καθυστέρηση για την εξαγωγή O->I μετατροπή: ON/OFF Εισάγετε ή έξοδος της reclosing λειτουργίας μηδέν-ακολουθίας, ΕΠΑΝΩ όπως εισάγει, ΜΑΚΡΙΑ ως
Ανοικτός χρόνος: ανοίγοντας χρόνος ανταπεργίας 0.10-600.00S O->I
Υψηλό φως:

feeder remote terminal unit

,

dsp digital signal processor

Μήκος του καλωδίου στο φορτίο διακοπτών δευτερεύον (μ)   50 100 150 200 250 300 350 400 450
Μήκος της εναέριας γραμμής στο φορτίο διακοπτών δευτερεύον (μ) <1000> <4000>                
Σταθερή αξία (α) 0,2 0,4 0,6 0,8 1.0 1.2 1.4 1.6 1.8 2.0
Μήκος του καλωδίου στο φορτίο διακοπτών δευτερεύον (μ) 480 500 550 600 650 700 750 800 850 900
Σταθερή αξία (α) 2.2 2.4 2.6 2.8 3.0 3.2 3.4 3.6 3.8 4.0

Τύπος υπολογισμού για τις σταθερές τιμές: Σταθερή αξία τρέχοντος =1.5×3× (S1×L1+S2×L2)

Το L1 είναι το συνολικό μήκος της εναέριας γραμμής στην πλευρά φορτίων διακοπτών ορίου. S1 είναι η εμπειρική αξία του χωρητικού ρεύματος της εναέριας γραμμής ανά χλμ ανά φάση. Η συνιστώμενη αξία είναι 0.02A/km.

Το L2 είναι το συνολικό μήκος του καλωδίου στην πλευρά φορτίων διακοπτών ορίου. Το S2 είναι η εμπειρική αξία του χωρητικού ρεύματος του καλωδίου ανά χλμ ανά φάση. Η συνιστώμενη αξία είναι 1A/km.

Επιλέξτε 1S όταν δεν επιχωματώνεται το ουδέτερο σημείο ή επιχωματώνεται από τη σπείρα καταστολής τόξων. Επιλέξτε το OS ή χαμηλώστε όταν επιχωματώνεται το ουδέτερο σημείο από τη χαμηλή αντίσταση.

Ο υπολογισμός των σταθερών τιμών για το ρεύμα προστασίας μηδέν-ακολουθίας εξαρτάται μόνο από την άμεση γήινη ικανότητα του καλωδίου ή της εναέριας γραμμής στην πλευρά φορτίων διακοπτών. Ο πίνακας είναι ανωτέρω τα αποτελέσματα του κατά προσέγγιση ποσού που πολλαπλασιάζονται με τον παράγοντα ασφάλειας. Οι χρήστες μπορούν να υπολογίσουν προσωπικά σύμφωνα με την πραγματική συνθήκη της γραμμής στην πλευρά φορτίων διακοπτών. Εάν υπάρχει και καλώδιο και εναέρια γραμμή στην πλευρά φορτίων διακοπτών, προσθέστε τις άμεσες γήινες ικανότητές τους από κοινού. Ο παράγοντας ασφάλειας θα επιλεχτεί μεταξύ 1.5~3 (συνιστάται ένας μεγαλύτερος παράγοντας ασφάλειας να επιλέγεται όταν η σταθερή αξία είναι σχετικά μικρή, ενώ ο μικρότερος θα επιλεχτεί όταν η σταθερή αξία είναι σχετικά μεγάλη.)

Εισάγετε τις κύριες επιλογές

Όταν το σύστημα είναι μη απασχόλησης, πιέστε «την ΑΠΟΨΗ» για να εισαγάγετε τις κύριες επιλογές

Μετά από να εισαγάγει τις κύριες επιλογές, πιέστε «την ΟΚΕ» στην έξοδο στη μη απασχόλησης θέση.

Μετατροπή της περιεκτικότητας σε επιλογές

Μετά από να εισαγάγει τις κύριες επιλογές, πιέστε «ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟΣ» για να επιλέξετε το περιεχόμενο, να πιέσετε «Ισχυρό τερματικό διανομής δύναμης σταθερότητας για την εναέρια γραμμή μηδενικά ακολουθία Reclosing 0» ή «Ισχυρό τερματικό διανομής δύναμης σταθερότητας για την εναέρια γραμμή μηδενικά ακολουθία Reclosing 1» για να μεταστρέψει το περιεχόμενο, και να πιέσετε «την ΑΠΟΨΗ» για να εισαγάγει τις αντίστοιχες επιλογές.

Πιέστε «την ΟΚΕ» στην έξοδο στη μη απασχόλησης θέση.

Τροποποίηση της σταθερής αξίας

Μετά από να εισαγάγει τη σταθερή διεπαφή αξίας, πιέστε «ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟΣ» για να επιβεβαιώσετε το σταθερό στοιχείο αξίας και να πιέσετε «ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟΣ» πάλι για να επιβεβαιώσει την τροποποίηση της σταθερής αξίας. Πιέστε τα κουμπιά «0» αριθμού «σε 9» για να εισαγάγετε τις σταθερές παραμέτρους αξίας. Πιέστε «Ισχυρό τερματικό διανομής δύναμης σταθερότητας για την εναέρια γραμμή μηδενικά ακολουθία Reclosing 2» ή «Ισχυρό τερματικό διανομής δύναμης σταθερότητας για την εναέρια γραμμή μηδενικά ακολουθία Reclosing 3» για να αλλάξετε τη θέση στοιχείων και να πιέσετε «ΘΕΤΕΙ» για να σώσει τη σταθερή αξία (ο Τύπος «ΟΚΕ» για να σταματήσει την τροποποίηση και τη σταθερή αξία μετά από την τροποποίηση δεν θα σωθεί).

Μετά από να εισαγάγει τη σταθερή διεπαφή αξίας, πιέστε «Ισχυρό τερματικό διανομής δύναμης σταθερότητας για την εναέρια γραμμή μηδενικά ακολουθία Reclosing 4» ή «Ισχυρό τερματικό διανομής δύναμης σταθερότητας για την εναέρια γραμμή μηδενικά ακολουθία Reclosing 5» για να μεταστρέψετε τις σταθερές διεπαφές αξίας.

Μετά από να εισαγάγει τη σταθερή διεπαφή αξίας, πιέστε «την ΟΚΕ» στην έξοδο στις κύριες επιλογές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: angel

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς