Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντατερματικό διανομής δύναμης

Τερματικό διανομής δύναμης ανίχνευσης ελαττωμάτων για τη διαβίβαση των μετρημένων στοιχείων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

Τερματικό διανομής δύναμης ανίχνευσης ελαττωμάτων για τη διαβίβαση των μετρημένων στοιχείων

Fault Detection Power Distribution Terminal For Transmitting Measured Data
Fault Detection Power Distribution Terminal For Transmitting Measured Data Fault Detection Power Distribution Terminal For Transmitting Measured Data

Μεγάλες Εικόνας :  Τερματικό διανομής δύναμης ανίχνευσης ελαττωμάτων για τη διαβίβαση των μετρημένων στοιχείων Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Πεκίνο, Κίνα
Μάρκα: Tianyihongda
Πιστοποίηση: type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-FTU22

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set (3pcs)
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σετ ανά μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Καθυστέρηση κύματος: 0-50000MS Τρέχουσα προστασία εισροής Κωδικός πρόσβασης συστημάτων: 1-65535 Ο κωδικός πρόσβασης προεπιλογής: 12345
IEC101 διεύθυνση: 1-65535 Τύπος πρωτοκόλλου: OFF/101P. /101U. /104/GSM/modbus
Ρύθμιση πίεσης: 0.0-380.0V 60% της εκτιμημένης τάσης
Υψηλό φως:

remote control terminal

,

dsp digital signal processor

η τελική μονάδα τροφοδοτών αυτοματοποίησης διανομής δύναμης που ελέγχει και που ανιχνεύει σφάλλει και που διαβιβάζει τα μετρημένα στοιχεία από το γ

 

Αυτό είναι μια νέα συσκευή ελέγχου διακοπτών HV που εξοπλίζεται και με τα εισαγόμενα τσιπ μεγάλης δειγματοληψίας DSP και με τα υψηλής απόδοσης τσιπ ΒΡΑΧΙΌΝΩΝ, και μπορεί γρήγορα και σταθερά να τελειώσει ελέγχω στο διακόπτη. Καυχάται τέτοιων λειτουργιών όπως την προστασία, μέτρηση, έλεγχος, έλεγχος, επικοινωνία, τηλεχειρισμός και ούτω καθεξής και το υψηλό επίπεδο ολοκλήρωσης χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, η εύκαμπτη διαμόρφωση και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή, που εφαρμόζονται ευρέως στα συστήματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ακτινοβόλων και δικτύων δαχτυλιδιών για να βοηθήσουν τα συστήματα να προσδιορίσουν τα παροδικά και μόνιμα ελαττώματα γραμμών, αποβάλλουν τον αντίκτυπο των παροδικών ελαττωμάτων γραμμών αυτόματα, απομονώνουν τα μόνιμα τμήματα ελαττωμάτων για να αποφύγουν την παρατεταμένη διακοπή ρεύματος στη μεγάλη περιοχή, και ανακτούν αυτόματα την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις fault-free περιοχές, ώστε να πραγματοποιηθεί η αυτοματοποίηση του δικτύου διανομής δύναμης με έναν οικονομικό και πρακτικό τρόπο.
Ατμοσφαιρική πίεση: 66kPa~108kPa.
Λειτουργικό περιβάλλον: κανένα εκρηκτικό και εύφλεκτο υλικό, καμία αέρας ή αγώγιμη σκόνη που θα βλάψουν τη μόνωση και δεν θα προκαλέσουν τη διάβρωση μετάλλων, καμία σοβαρή φόρμα και καμία αυστηρή πηγή δόνησης, με τα μέτρα για να υπερασπίσουν ενάντια στη βροχή, το χιόνι, τον αέρα, την άμμο, τη σκόνη και τη στατική ηλεκτρική ενέργεια. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με το rs-232/485 (τυποποιημένη διαμόρφωση: Rs-232) διεπαφή επικοινωνίας για να εκπληρώσει το συνδεμένο με καλώδιο τηλεχειρισμό, τον ασύρματο τηλεχειρισμό, τον τηλεχειρισμό οπτικής ίνας, τον τηλεχειρισμό μεταφορέων και άλλα είδη τηλεχειρισμού από την υποστήριξη του σχετικού εξοπλισμού. Η μακρινή σηματοδότηση, η μακρινή δοσολογία, ο τηλεχειρισμός και η μακρινή ρύθμιση μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω των τοπικών λιμένων επικοινωνίας. Τρόποι επικοινωνίας: GSM SMS, ασύρματη επικοινωνία PDA, ασύρματο δίκτυο GPRS, επικοινωνία οπτικής ίνας, Ethernet, επικοινωνία μεταφορέων μέσω της ευρείας ζώνης δύναμης, κ.λπ.
 Πρωτόκολλα επικοινωνίας: Τα διάφορα πρωτόκολλα υποστηρίζονται και μπορούν να ρυθμιστούν όπως απαιτείται. Η βασική διαμόρφωση υποστηρίζει το 101 ισορροπημένο πρωτόκολλο, 101 θιγμένο πρωτόκολλο πρωτοκόλλου, επικοινωνίας πρωτοκόλλου 104, DNP3.0 και Modbus (τυποποιημένη διαμόρφωση: 101 ισορρόπησαν το πρωτόκολλο).
Ο μακρινός ελεγκτής αυτής της συσκευής υιοθετεί τον τρόπο κωδικοποίησης ενός προς ένα (δηλ. ο κώδικας της συσκευής αποστολής σημάτων και αυτός του δέκτη είναι οι ίδιοι, οι οποίοι τίθενται ως μοναδικός κώδικας πρίν αφήνουν το εργοστάσιο). Το άνοιγμα και το κλείσιμο μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μετά από το ξεκλείδωμα. Μετά από να τελειώσει τη λειτουργία, η συσκευή θα εισαχθεί στον ασφαλή τρόπο με την πολλαπλάσια προστασία συμπεριλαμβανομένης της κλειδωμένης μακρινής λειτουργίας, ώστε να αποφευχθούν το misoperation ή η ψεύτικη λειτουργία. Η αποτελεσματική απόσταση του μακρινού ελεγκτή είναι όχι περισσότερα από 30 μέτρα. Η λεπτομερής λειτουργία του μακρινού ελεγκτή είναι η ακόλουθη:
Εάν τη συσκευή ανοίγουν, τα βήματα για το κλείσιμο της συσκευής είναι: πιέστε το «Unlock» κουμπί στο μακρινό ελεγκτή για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή και να πιέσετε έπειτα το «στενό» κουμπί στο μακρινό ελεγκτή για να κλείσει τη συσκευή.
Εάν η συσκευή είναι στενή, τα βήματα για το άνοιγμα της συσκευής είναι: πιέστε το «Unlock» κουμπί στο μακρινό ελεγκτή για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή και να πιέσετε έπειτα το «ανοικτό» κουμπί στο μακρινό ελεγκτή για να ανοίξει τη συσκευή.

Συμπληρώστε συνολικά τη χωρητικότητα φορτίων μέσα στο όριο του χρήστη (KVA) <1250> 1250-2500 2500-4000 4000-5600 >5600
Σταθερή αξία (α) 120 240 360 480 600

Για το σύστημα στο οποίο το ουδέτερο σημείο επιχωματώνεται από τη χαμηλή αντίσταση, συστήνεται να επιλεχτεί 600A ως σταθερή αξία για τη phase-to-phase προστασία για να αποτρέψει την έναρξη της phase-to-phase προστασίας όταν υπάρχει ένα ελάττωμα επιχωμάτωσης. Η σταθερή αξία για το γρήγορο σπάσιμο είναι γενικά 3-7 φορές σταθερής της over-current αξίας, η οποία υπόκειται στην πραγματική γραμμή.
Σημείωση: Αυτό το μέρος είναι για τις σταθερές τιμές over-current της προστασίας και της προστασίας επιχωμάτωσης. Παρακαλώ πηδήστε αυτό το μέρος εάν δεν υπάρχει καμία σταθερή αξία για την προστασία, π.χ. καθαρή μέθοδος προστασίας τάσης.

Πίνακας για την επιλογή των σταθερών τιμών για το ρεύμα προστασίας μηδέν-ακολουθίας

Μήκος του καλωδίου στο φορτίο διακοπτών δευτερεύον (μ)   50 100 150 200 250 300 350 400 450
Μήκος της εναέριας γραμμής στο φορτίο διακοπτών δευτερεύον (μ) <1000> <4000>                
Σταθερή αξία (α) 0,2 0,4 0,6 0,8 1.0 1.2 1.4 1.6 1.8 2.0
Μήκος του καλωδίου στο φορτίο διακοπτών δευτερεύον (μ) 480 500 550 600 650 700 750 800 850 900
Σταθερή αξία (α) 2.2 2.4 2.6 2.8 3.0 3.2 3.4 3.6 3.8 4.0

Τύπος υπολογισμού για τις σταθερές τιμές: Σταθερή αξία τρέχοντος =1.5×3× (S1×L1+S2×L2)

Το L1 είναι το συνολικό μήκος της εναέριας γραμμής στην πλευρά φορτίων διακοπτών ορίου. S1 είναι η εμπειρική αξία του χωρητικού ρεύματος της εναέριας γραμμής ανά χλμ ανά φάση. Η συνιστώμενη αξία είναι 0.02A/km.

Το L2 είναι το συνολικό μήκος του καλωδίου στην πλευρά φορτίων διακοπτών ορίου. Το S2 είναι η εμπειρική αξία του χωρητικού ρεύματος του καλωδίου ανά χλμ ανά φάση. Η συνιστώμενη αξία είναι 1A/km.

Επιλογή των σταθερών τιμών για την καθυστέρηση προστασίας μηδέν-ακολουθίας

Επιλέξτε 1S όταν δεν επιχωματώνεται το ουδέτερο σημείο ή επιχωματώνεται από τη σπείρα καταστολής τόξων. Επιλέξτε το OS ή χαμηλώστε όταν επιχωματώνεται το ουδέτερο σημείο από τη χαμηλή αντίσταση.

Ο υπολογισμός των σταθερών τιμών για το ρεύμα προστασίας μηδέν-ακολουθίας εξαρτάται μόνο από την άμεση γήινη ικανότητα του καλωδίου ή της εναέριας γραμμής στην πλευρά φορτίων διακοπτών. Ο πίνακας είναι ανωτέρω τα αποτελέσματα του κατά προσέγγιση ποσού που πολλαπλασιάζονται με τον παράγοντα ασφάλειας. Οι χρήστες μπορούν να υπολογίσουν προσωπικά σύμφωνα με την πραγματική συνθήκη της γραμμής στην πλευρά φορτίων διακοπτών. Εάν υπάρχει και καλώδιο και εναέρια γραμμή στην πλευρά φορτίων διακοπτών, προσθέστε τις άμεσες γήινες ικανότητές τους από κοινού. Ο παράγοντας ασφάλειας θα επιλεχτεί μεταξύ 1.5~3 (συνιστάται ένας μεγαλύτερος παράγοντας ασφάλειας να επιλέγεται όταν η σταθερή αξία είναι σχετικά μικρή, ενώ ο μικρότερος θα επιλεχτεί όταν η σταθερή αξία είναι σχετικά μεγάλη.)

Πίνακας για την επιλογή των σταθερών τιμών για το Phase-to-Phase ρεύμα προστασίας

Συνολική χωρητικότητα φορτίων μέσα στο όριο του χρήστη (KVA) <1250> 1250-2500 2500-4000 4000-5600 >5600
Σταθερή αξία (α) 120 240 360 480 600

Για το σύστημα στο οποίο το ουδέτερο σημείο επιχωματώνεται από τη χαμηλή αντίσταση, συστήνεται να επιλεχτεί 600A ως σταθερή αξία για τη phase-to-phase προστασία για να αποτρέψει την έναρξη της phase-to-phase προστασίας όταν υπάρχει ένα ελάττωμα επιχωμάτωσης. Η σταθερή αξία για το γρήγορο σπάσιμο είναι γενικά 3-7 φορές σταθερής της over-current αξίας, η οποία υπόκειται στην πραγματική γραμμή.

Σημείωση: Αυτό το μέρος είναι για τις σταθερές τιμές over-current της προστασίας και της προστασίας επιχωμάτωσης. Παρακαλώ πηδήστε αυτό το μέρος εάν δεν υπάρχει καμία σταθερή αξία για την προστασία, π.χ. καθαρή μέθοδος προστασίας τάσης.

Τερματικό διανομής δύναμης ανίχνευσης ελαττωμάτων για τη διαβίβαση των μετρημένων στοιχείων 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: angel

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς