Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔείκτης γήινων ελαττωμάτων

Υπόγειος εντοπιστής RF ηλεκτρικών ελαττωμάτων ραδιοσυχνότητας που λαμβάνει τις πληροφορίες ελαττωμάτων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

Υπόγειος εντοπιστής RF ηλεκτρικών ελαττωμάτων ραδιοσυχνότητας που λαμβάνει τις πληροφορίες ελαττωμάτων

Radio Frequency Underground Electrical Fault Locator RF Receiving Fault Information
Radio Frequency Underground Electrical Fault Locator RF Receiving Fault Information Radio Frequency Underground Electrical Fault Locator RF Receiving Fault Information

Μεγάλες Εικόνας :  Υπόγειος εντοπιστής RF ηλεκτρικών ελαττωμάτων ραδιοσυχνότητας που λαμβάνει τις πληροφορίες ελαττωμάτων Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Πεκίνο, Κίνα
Μάρκα: Tianyihongda
Πιστοποίηση: type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-C1

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set (3pcs)
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 56*40*34cm, 48 PC το /box, standarad κιβώτιο εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 3000 σύνολα μέσα σε 1 εβδομάδα
Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 3000sets την εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Συναγερμός: κόκκινη σημαία και φακός κόκκινη σημαία και φακός: Ραδιοφωνική συχνότητα
λήψη των πληροφοριών ελαττωμάτων: RF μακρινή μετάδοση: GPRS/GSM
Υψηλό φως:

earth leakage indicator

,

underground electrical fault locator

Αυτό το είδος συσκευής εφαρμόζεται στο υπερυψωμένο δίκτυο διανομής δύναμης που το αυτόματο σύστημα από 6KV σε 35KV, χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργούσα απόδοση μέσω συγκεντρωμένος ελεγκτικός το ρεύμα, τη θερμοκρασία και τον όρο ελαττωμάτων στο κύκλωμα διανομής δύναμης.

Υπόγειος εντοπιστής RF ηλεκτρικών ελαττωμάτων ραδιοσυχνότητας που λαμβάνει τις πληροφορίες ελαττωμάτων 0

Αρχή βραχυκυκλώματος:

όταν το phase-to-phase βραχυκύκλωμα συμβαίνει, είναι ισοδύναμο με άμεσα συνδεμένος μεταξύ της δύναμης δύο, θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη τρέχουσα ροή του επιστροφής κυκλώματος του υποσταθμού και το σημείο ελαττωμάτων, μεταξύ, ο εξοπλισμός προστασίας ηλεκτρονόμων στον υποσταθμό θα αρχίσει στην προστασία σύμφωνα με τους καλά-θέτοντας κανόνες, οι οποίοι θα κάνουν τις γραμμές να σβήσουν. Έτσι υπάρχουν 4 όροι για να κρίνουν το ελάττωμα βραχυκυκλώματος όπως επόμενοι:

1)υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια στη γραμμή

2)ένα ξαφνικό μεγάλο ρεύμα αλλαγής είναι επάνω από μια ορισμένη αξία (αυτή η αξία μπορεί να τεθεί από την πραγματική συνθήκη μετά από να αφήσει το εργοστάσιο)

3) Ο μεγάλος τρέχων χρόνος διάρκειας είναι όχι περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα 0.02s≤△T≤3s, △T είναι διάρκεια του ξαφνικού ρεύματος αλλαγής.

4)Η γραμμή θα είναι κλειστή στην κατάσταση της δύναμης σε 3 δευτερόλεπτα.

5)Όταν ικανοποιεί όλους τους τέσσερις όρους ανωτέρω, οι δείκτες μπορούν να κρίνουν ότι το βραχυκύκλωμα συνέβη σε αυτήν την γραμμή και στέλνουν τις πληροφορίες ελαττωμάτων στον κεντρικό σταθμό.

Αρχή ανίχνευσης γήινων ελαττωμάτων:

Όταν η ενιαία φάση που επιχωματώνεται συμβαίνει, πολλά είδη σύνθετου παροδικού φαινομένου σύμφωνα με τους διαφορετικούς επιχωματωμένους όρους όπως το μέταλλο που επιχωματώνεται, υψηλή αντίσταση που επιχωματώνεται. Το φαινόμενο παροδικού κράτους περιλαμβάνει το διανεμημένο ρεύμα απαλλαγής πυκνωτών του γραμμή--εδάφους, η επιχωματωμένη τάση γραμμών για να στηρίξει μειώνεται. Για όλο αυτό το φαινόμενο, τα κρίνοντας κριτήρια του γήινου ελαττώματος των προϊόντων μας έχουν ως εξής:

1)υπάρχει ξαφνικό αυξανόμενο ρεύμα πυκνωτών παροδικού κράτους στη γραμμή: το ρεύμα είναι επάνω από μια ορισμένη αξία

2)η επιχωματωμένη τάση γραμμών είναι μειωμένο 3KV ανωτέρω.

3)κρίση της ανίχνευσης της επιχωματωμένης τρέχουσας κατεύθυνσης δύναμης.

Όταν οι τρεις όροι μπορούν ανωτέρω να είναι συναντηθείτε, τα τερματικά ανίχνευσης μπορούν να κρίνουν ότι το σημείο ελαττωμάτων πού είναι μετά από τους ανησυχητικούς δείκτες που θα στείλουν τις πληροφορίες ελαττωμάτων στον κεντρικό σταθμό.

Δομή σύνθεσης συστημάτων και λεπτομερής οδηγία:

Αυτό το σύστημα της συσκευής αποτελείται από τον ανακοινώσιμο δείκτη μεταβάσεων ελαττωμάτων, τη μονάδα μετάδοσης στοιχείων, το κύρια λογισμικό σταθμών και το υλικό.

Αριθ. Όνομα Πρότυπο Σημείωση
1

Ανακοινώσιμος

FCI

Ωρ.-1pc-τ συναγερμός με τη κόκκινη σημαία και το φακό, ηλιακό πλαίσιο για να πάρει την ηλεκτρική ενέργεια, μετάδοση ραδιοσυχνότητας
2 Ανίχνευση της τελικής μονάδας Ωρ.-1pc-δ

 

Το ηλιακό πλαίσιο που παίρνει την ηλεκτρική ενέργεια, RF που λαμβάνει τις πληροφορίες ελαττωμάτων, μακρινή μετάδοση GPRS/GSM, κάθε σύνολο μπορεί να εξοπλιστεί πολλά σύνολα του ανακοινώσιμου FCI

 

Υπάρχει έκθεση δοκιμής τύπων για το, στοιχεία δοκιμής όπως επόμενος:

 

 

 

 

Στοιχεία δοκιμής τύπων

 

1. εμφάνιση και δομή 2.function 3. ηλεκτρική απόδοση 5. υψηλής θερμοκρασίας δοκιμή 9. ηλεκτρική ζωή 10 θερμοκρασίας απόδοσης 4.low συσκευών πτώσης 8.incline θερμοκρασίας humidity7.vibrationendurance απόδοσης 6.alternating συσκευών. ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολούσα τομέας δοκιμή 13 ασυλίας αντίκτυπου δοκιμής 12.surge ασυλίας δοκιμής 11.radiofrequency στατικής ηλεκτρικής ενέργειας και ασυλίας elecro-απαλλαγής. δοκιμή ασυλίας μαγνητικών πεδίων συχνότητας ισχύος. 14. Το παρακείμενο 15.short-κύκλωμα δοκιμής παρέμβασης αντιστέκεται τη δοκιμή αντίκτυπου 16. δοκιμή 17. δοκιμή 18. δοκιμή 19 κινδύνου πυρκαγιάς κατανάλωσης ισχύος βαθμού προστασίας. να πιάσει δοκιμή δύναμης της δομής πιασιμάτων.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kitty

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς