Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔείκτης γήινων ελαττωμάτων

Συνδέοντας δείκτης γήινων ελαττωμάτων για τους υπερυψωμένους κινούμενους χρόνους κόκκινων σημαιών γραμμών κανένα όριο

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

Συνδέοντας δείκτης γήινων ελαττωμάτων για τους υπερυψωμένους κινούμενους χρόνους κόκκινων σημαιών γραμμών κανένα όριο

Connecting Earth Fault Indicator For Overhead Line Red Flag Moving Times No Limit
Connecting Earth Fault Indicator For Overhead Line Red Flag Moving Times No Limit Connecting Earth Fault Indicator For Overhead Line Red Flag Moving Times No Limit

Μεγάλες Εικόνας :  Συνδέοντας δείκτης γήινων ελαττωμάτων για τους υπερυψωμένους κινούμενους χρόνους κόκκινων σημαιών γραμμών κανένα όριο Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Πεκίνο, Κίνα
Μάρκα: Tianyihongda
Πιστοποίηση: type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-C6

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set (3pcs)
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 56*40*34cm, 48 PC το /box, standarad κιβώτιο εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 3000 σύνολα μέσα σε 1 εβδομάδα
Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 3000sets την εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Συναγερμός: κόκκινο Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Σκουριά και προστασία διάβρωσης
η επιχωματωμένη τάση γραμμών: μειωμένο 3KV ανωτέρω Κινούμενοι χρόνοι κόκκινων σημαιών: κανένα όριο (παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ηλιακών πλαισίων)
Υψηλό φως:

earth leakage indicator

,

underground electrical fault locator

συνδέοντας δείκτης μεταβάσεων ελαττωμάτων για την εναέρια γραμμή (κινούμενοι χρόνοι κόκκινων σημαιών κανένα όριο)

Αυτό το είδος συσκευής εφαρμόζεται στο υπερυψωμένο δίκτυο διανομής δύναμης που το αυτόματο σύστημα από 6KV σε 35KV, χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργούσα απόδοση μέσω συγκεντρωμένος ελεγκτικός το ρεύμα, τη θερμοκρασία και τον όρο ελαττωμάτων στο κύκλωμα διανομής δύναμης.

Ανίχνευση της αρχής:

Αρχή βραχυκυκλώματος:

όταν το phase-to-phase βραχυκύκλωμα συμβαίνει, είναι ισοδύναμο με άμεσα συνδεμένος μεταξύ της δύναμης δύο, θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη τρέχουσα ροή του επιστροφής κυκλώματος του υποσταθμού και το σημείο ελαττωμάτων, μεταξύ, ο εξοπλισμός προστασίας ηλεκτρονόμων στον υποσταθμό θα αρχίσει στην προστασία σύμφωνα με τους καλά-θέτοντας κανόνες, οι οποίοι θα κάνουν τις γραμμές να σβήσουν. Έτσι υπάρχουν 4 όροι για να κρίνουν το ελάττωμα βραχυκυκλώματος όπως επόμενοι:

1) υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια στη γραμμή

2) ένα ξαφνικό μεγάλο ρεύμα αλλαγής είναι επάνω από μια ορισμένη αξία (αυτή η αξία μπορεί να τεθεί από την πραγματική συνθήκη μετά από να αφήσει το εργοστάσιο)

3) Ο μεγάλος τρέχων χρόνος διάρκειας είναι όχι περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα 0.02s≤△T≤3s, △T είναι διάρκεια του ξαφνικού ρεύματος αλλαγής.

4)  η γραμμή θα είναι κλειστή στην κατάσταση της δύναμης σε 3 δευτερόλεπτα.

Όταν ικανοποιεί όλους τους τέσσερις όρους ανωτέρω, οι δείκτες μπορούν να κρίνουν ότι το βραχυκύκλωμα συνέβη σε αυτήν την γραμμή και στέλνουν τις πληροφορίες ελαττωμάτων στον κεντρικό σταθμό.

Ζήστε εγκαθιστά για ανακοινώσιμο FCI:

Ανοίξτε τη συσκευασία, κάθε FCI και DTU έχουν τον αύξοντα αριθμό του, εγκαθίστανται στις διαφορετικές περιοχές. Παρακαλώ εγκαταστήστε σύμφωνα με αυτήν την οδηγία όπως επόμενη:

Κάνετε το υποστήριγμα να καθορίσει στο καυτό ραβδί μέσω του κοινού μπουλονιού, κάθε πλευρική καρφίτσα και στις δύο πλευρές σέρνεται εξωτερικά, οι οποίες καθιστούν το διάφραγμα και στις δύο πλευρές υπερεμφανιζόμενο αυτόματα. Χρησιμοποιήστε τα χέρια βιδώνει στενά jackscrew και κάνει jackscrew μέχρι το φραγμό κάτω από το baseboard, σιγουρεύεται το baseboard που καθορίζεται στη τοπ θέση.

Συνδέοντας δείκτης γήινων ελαττωμάτων για τους υπερυψωμένους κινούμενους χρόνους κόκκινων σημαιών γραμμών κανένα όριο 0

Ανυψώστε το συμπιεσμένο ελατήριο με το χέρι, το ωθήστε στην κατεύθυνση arrowhead στην αυλάκωση του πλαστικού σράπνελ. Γαντζώστε επάνω ένα άλλο συμπιεσμένο ελατήριο μέσα

η άλλη πλευρά με τον ίδιο τρόπο.

Ο ανελκυστήρας επάνω το υποστήριγμα που είναι μαζί με το δείκτη, το ωθεί επάνω προς την εναέρια γραμμή, μετά από το συμπιεσμένο ελατήριο ψαλιδίζοντας τις γραμμές, παίρνει μαζί το καυτό ραβδί με το υποστήριγμα, κατόπιν η εγκατάσταση είναι τελειωμένη.

Ειδοποίηση: αυστηρά απαγορεύστε τα πρόσωπα από το κάθισμα κάτω από τους δείκτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκαταστάσεων ώστε να μη τραυματιστεί.

Ειδική ειδοποίηση: παρακαλώ κάνετε τα καλά αρχεία γιατί εγκαταστήστε τους κώδικες περιοχών και δεικτών.

DTU: εγκατεστημένο στον πόλο το ίδιο πράγμα με το FCI ή πλησιάζει στο FCI, που καθορίζεται από τη στεφάνη άμεσα, 100m μακρυά από το FCI το πολύ-πολύ.

DTU είναι κυρίως ένα ηλιακό κιβώτιο ελέγχου. Η ανοικτή συσκευασία, κάθε ηλιακό κιβώτιο ελέγχου έχει το διαφορετικό κώδικα, εγκαθιστά ως ακόλουθες οδηγίες:

Ανοίξτε το DTU, κατόπιν ανοίξτε το διακόπτη δύναμης, ο δείκτης ελέγχου δύναμης, ο δείκτης ηλιακών πλαισίων και ο δείκτης φορτίων θα είναι λάμποντας, το οποίο σημαίνει ότι το DTU είναι σε ένα κανονικό κράτος, στενό DTU και τον κλειδώνει. Βγάλτε τις βίδες που συνδέονται με τον κάτοχο του ηλιακού πλαισίου και καθορίστε το ηλιακό πλαίσιο.

Συνδέοντας δείκτης γήινων ελαττωμάτων για τους υπερυψωμένους κινούμενους χρόνους κόκκινων σημαιών γραμμών κανένα όριο 1

Πάρτε κάτω από το καρύδι βιδών της ράβδου βιδών στη στεφάνη, εγκαταστήστε τη στεφάνη στον πόλο, συνδέστε την τελική μονάδα στοιχείων στενά μέσω της ράβδου και της στεφάνης βιδών που μπορούν να είναι σχετικά περιστρεφόμενες στον πόλο, να γυρίσετε την τελική μονάδα στοιχείων στο νότο από τη δυτική κατεύθυνση 10 βαθμών, (η γωνία περιστροφής επιτρέπεται στην παραγωγή της βίδας ±10°.then στενά τη στεφάνη και το DTU. Σιγουρευτείτε σταθερός καλά.

Ειδοποίηση:

1. Κανένα πρόσωπο δεν πρέπει να σταθεί κάτω από τη συσκευή από φόβο για τραυματισμένος.

2.make τα καλά αρχεία του DTU κωδικοποιούν και η εγκατεστημένη περιοχή του.

Υπάρχει έκθεση δοκιμής τύπων για το, στοιχεία δοκιμής όπως επόμενος:

 

 

 

 

Στοιχεία δοκιμής τύπων

 

1. εμφάνιση και δομή 2.function 3. ηλεκτρική απόδοση 5. υψηλής θερμοκρασίας δοκιμή 9. ηλεκτρική ζωή 10 θερμοκρασίας απόδοσης 4.low συσκευών πτώσης 8.incline θερμοκρασίας humidity7.vibrationendurance απόδοσης 6.alternating συσκευών. ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολούσα τομέας δοκιμή 13 ασυλίας αντίκτυπου δοκιμής 12.surge ασυλίας δοκιμής 11.radiofrequency στατικής ηλεκτρικής ενέργειας και ασυλίας elecro-απαλλαγής. δοκιμή ασυλίας μαγνητικών πεδίων συχνότητας ισχύος. 14. Το παρακείμενο 15.short-κύκλωμα δοκιμής παρέμβασης αντιστέκεται τη δοκιμή αντίκτυπου 16. δοκιμή 17. δοκιμή 18. δοκιμή 19 κινδύνου πυρκαγιάς κατανάλωσης ισχύος βαθμού προστασίας. να πιάσει δοκιμή δύναμης της δομής πιασιμάτων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kitty

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς