Η ειλικρίνεια είναι θεμελιώδης, οι πελάτες είναι οι πρώτοι.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, σοβαρός ανεφοδιασμός υπηρεσιών.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔείκτης γήινων ελαττωμάτων

GSM/GPRS που διαβιβάζει τη κόκκινη σημαία δεικτών γήινων ελαττωμάτων/το συναγερμό φακών

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD Πιστοποιήσεις
Έξοχη φιλική υπηρεσία, ο δείκτης ελαττωμάτων ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλός - ποιότητα όπως αναμενόταν και πολύ οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

—— Bruce

Αυτό είναι την πρώτη φορά που κάνω υπόγειες επιχειρήσεις δεικτών ελαττωμάτων καλωδίων, αφότου έλαβα, αυτό είμαι εργασία καλά. και τώρα θέλω να διατάξω περισσότεροι.

—— Joseph

GSM/GPRS που διαβιβάζει τη κόκκινη σημαία δεικτών γήινων ελαττωμάτων/το συναγερμό φακών

GSM / GPRS Forwarding Earth Fault Indicator Red Flag / Flashlight Alarm
GSM / GPRS Forwarding Earth Fault Indicator Red Flag / Flashlight Alarm GSM / GPRS Forwarding Earth Fault Indicator Red Flag / Flashlight Alarm

Μεγάλες Εικόνας :  GSM/GPRS που διαβιβάζει τη κόκκινη σημαία δεικτών γήινων ελαττωμάτων/το συναγερμό φακών Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Πεκίνο, Κίνα
Μάρκα: Tianyihongda
Πιστοποίηση: type test report
Αριθμό μοντέλου: Tyhd-C5

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1set (3pcs)
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 56*40*34cm, 48 PC το /box, standarad κιβώτιο εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 3000 σύνολα μέσα σε 1 εβδομάδα
Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 3000sets την εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Αποστολή SMS: μέσω της επικοινωνίας του GSM, GPRS, RS232, RS485 και Ethernet Χαρακτηριστικό δομών DTU: Αντιοξειδωτική και αντίσταση διάβρωσης
Συναγερμός: κόκκινη σημαία ή φακός Ανακοινώσιμη λειτουργία FCI: μπορέστε να προσδιορίσετε το βραχυκύκλωμα και το γήινο ελάττωμα
Υψηλό φως:

earth leakage indicator

,

fault locator

Αυτό το είδος συσκευής εφαρμόζεται στο υπερυψωμένο δίκτυο διανομής δύναμης που το αυτόματο σύστημα από 6KV σε 35KV, χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργούσα απόδοση μέσω συγκεντρωμένος ελεγκτικός το ρεύμα, τη θερμοκρασία και τον όρο ελαττωμάτων στο κύκλωμα διανομής δύναμης.

Δομή σύνθεσης συστημάτων και λεπτομερής οδηγία:

Αυτό το σύστημα της συσκευής αποτελείται από τον ανακοινώσιμο δείκτη μεταβάσεων ελαττωμάτων, τη μονάδα μετάδοσης στοιχείων, το κύρια λογισμικό σταθμών και το υλικό.

Αριθ. Όνομα Πρότυπο Σημείωση
1

Ανακοινώσιμος

FCI

Ωρ.-1pc-τ συναγερμός με τη κόκκινη σημαία και το φακό, ηλιακό πλαίσιο για να πάρει την ηλεκτρική ενέργεια, μετάδοση ραδιοσυχνότητας
2 Ανίχνευση της τελικής μονάδας Ωρ.-1pc-δ

 

Το ηλιακό πλαίσιο που παίρνει την ηλεκτρική ενέργεια, RF που λαμβάνει τις πληροφορίες ελαττωμάτων, μακρινή μετάδοση GPRS/GSM, κάθε σύνολο μπορεί να εξοπλιστεί πολλά σύνολα του ανακοινώσιμου FCI

DTU λειτουργεί:

1)Ραδιόφωνο που λαμβάνει και που στέλνει: λάβετε τις πληροφορίες ελαττωμάτων από τα σημεία ελαττωμάτων που στέλνονται από το ραδιόφωνο που διαβιβάζει τον έλεγχο

2)Αποστολή SMS: στείλετε τις πληροφορίες ελαττωμάτων στον κεντρικό σταθμό μέσω της επικοινωνίας του GSM, GPRS, RS232, RS485 και Ethernet.

3)Διατηρήστε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: εξοπλισμένος με το ηλιακό πλαίσιο, που χρησιμοποιείται για τη φόρτιση στην μπαταρία αποθήκευσης. Σε περίπτωση καμίας παροχής κύριου ηλεκτρικού ρεύματος, διατηρήστε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί να συνδεθεί χωρίς ραφή και να κρατήσει την εργασία DTU ομαλά.

Χαρακτηριστικά δομών DTU:

1) Βάρος συμπεριλαμβανομένου του ηλιακού πλαισίου: 7kg

2)Εγκαταστήστε τον τρόπο: εγκατεστημένος στους υπερυψωμένους πόλους γραμμών

3)Αντιοξειδωτική και αντίσταση διάβρωσης: τα μέρη αποτελούνται από τα υλικά αντιοξειδωτικής και αντίστασης διάβρωσης

Οδηγία αριθμού παρουσιάσεων σε συνέχειες:

1)Κάθε FCI έχει έναν κώδικα, περιγράφει τον κώδικα επικοινωνίας και τη θέση φάσης (Α, Β, Γ) FCI. Παραδείγματος χάριν, «το Α» στον κώδικα σημαίνει ότι αυτός ο δείκτης πρέπει να είναι εγκατεστημένη γραμμή Α, «1234567» είναι ο κώδικας το ίδιο FCI, όταν εγκαθίσταται, χρήστες πρέπει να κάνουν τα λεπτομερή αρχεία.

2)Κάθε DTU έχει τον κώδικά του που είναι εξ ονόματος τησ_?'?_?'?(?'???'?_ διεύθυνσης η ίδια DTU. όταν εγκαθίστανται, οι χρήστες πρέπει να κάνουν το λεπτομερές αρχείο για αυτόν τον κώδικα.

Επιθεωρήστε ενώπιον της εγκατάστασης:

Πρέπει να ελέγξετε εάν το ανακοινώσιμο FCI είναι σε ένα κανονικό κράτος (κανένας κόκκινη σημαία και μερικές φορές φακός, δεν ανήκουν στο κανονικό φαινόμενο). Εάν κάποιο FCIs δεν επαναρύθμισε (πάντα κόκκινη σημαία επίδειξης), παρακαλώ παρατηρείτε τον κώδικα FCI στις κατασκευές, και επίσης, παρακαλώ κάνετε τα λεπτομερή αρχεία για την περιοχή εγκαταστάσεων όταν εγκαθίσταται FCI έτσι ώστε μπορείτε να την αντικαταστήσετε ευκολότερα.

Ανάψτε το ανακοινώσιμο FCI πριν από εγκαθιστά και σιγουρεύεται ότι ο δείκτης δύναμης είναι λάμποντας, το οποίο είναι σε ένα κανονικό κράτος. Εάν υπάρχει ανώμαλο φαινόμενο, παρακαλώ παρατηρήστε τον προμηθευτή σας, και επίσης, κάνετε τα λεπτομερή αρχεία για την περιοχή εγκαταστάσεων έτσι ώστε το FCI μπορεί να αλλάξουν ευκολότερα.

εγκαταστήστε και αποεγκαταστήστε:

GSM/GPRS που διαβιβάζει τη κόκκινη σημαία δεικτών γήινων ελαττωμάτων/το συναγερμό φακών 0

Ειδοποίηση: αυστηρά απαγορεύστε τα πρόσωπα από το κάθισμα κάτω από τους δείκτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκαταστάσεων ώστε να μη τραυματιστεί.

Ειδική ειδοποίηση: παρακαλώ κάνετε τα καλά αρχεία γιατί εγκαταστήστε τους κώδικες περιοχών και δεικτών.

Υπάρχει έκθεση δοκιμής τύπων για το, στοιχεία δοκιμής όπως επόμενος:

 

 

 

 

Στοιχεία δοκιμής τύπων

 

1. εμφάνιση και δομή 2.function 3. ηλεκτρική απόδοση 5. υψηλής θερμοκρασίας δοκιμή 9. ηλεκτρική ζωή 10 θερμοκρασίας απόδοσης 4.low συσκευών πτώσης 8.incline θερμοκρασίας humidity7.vibrationendurance απόδοσης 6.alternating συσκευών. ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολούσα τομέας δοκιμή 13 ασυλίας αντίκτυπου δοκιμής 12.surge ασυλίας δοκιμής 11.radiofrequency στατικής ηλεκτρικής ενέργειας και ασυλίας elecro-απαλλαγής. δοκιμή ασυλίας μαγνητικών πεδίων συχνότητας ισχύος. 14. Το παρακείμενο 15.short-κύκλωμα δοκιμής παρέμβασης αντιστέκεται τη δοκιμή αντίκτυπου 16. δοκιμή 17. δοκιμή 18. δοκιμή 19 κινδύνου πυρκαγιάς κατανάλωσης ισχύος βαθμού προστασίας. να πιάσει δοκιμή δύναμης της δομής πιασιμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Tianyihongda Science & Technology Development Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kitty

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς